Şimdi Ara

2+1 Ses Sistemi Tavsiyesi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında ben Altec Lansing mx5021 (siyah) modeline karar vermiştim. Ancak İstanbul'da şu ana kadar bulabilmiş değilim ve ümidimi kesmeye başladım. Asıl aradığım yüksek ses yerine, kaliteli ses. Okuduğum kadarıyla bu durumda logitech z2300 modeli pek önerilmiyor (bas yönü daha ağırlıklı olduğu için). Bu durumda 300 ytl civarı, ya da maksimum 400 ytl olacak şekilde 2+1 hoparlör sistemi öneriniz var mı ? Teşekkürler...

• altec burda varhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82071&productid=bd49151
    ben başlık açmadn bi soru sorim 2+1 ses sistemleri için ac 97 ses kartları ya da bildiğimiz klasik tek jack girişli
    seskartları yeterlimidir ayrıyeten 2+1 uyumlu ses kartı almaya gerk varmıdır?
  • Merhaba,
    Altec orda var ama malesef beyaz. Ben belirttiğim gibi siyahını arıyorum ve bulamıyorum. O yüzden de başka alternatif var mı diye üstatlardan öneri bekliyorum. Teşekkürler...
  • bence almana gerek yok ses kartı.ac97 nin yeşil uçlu jackına bağlarsan ses gelir.
    http://www.hitbox.com.tr/index.php?page=urun_detay&kat=1&alt_kat_id=40&id=590 arkadaşım bu siteden bulabilirsin altec lasing mx5021(siyah) var.saygılarımla
  • Evet ama 350 ytl olan seti 500 ytl'ye satıyorlar. Oraları bende bulmuştum ama 500 ytl verdikten sonra bu set yerine başka bir set almak daha mantıklı gibi geliyor. İlginize teşekkürler...
  • teknolojix diye bir mağaza var oradada var ben sipariş verdim yarın gelicek siyah rengi

365 ytl

http://www.teknolojix.com/urundetay.php?id=20909

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u511 -- 7 Ağustos 2007; 12:34:20 >
  • Açıkçası orayı da bulmuştum ama güvenememiştim adını hiç duymadığım için. Ama siz aldıysanız ve de sorun yaşamadıysanız ben de orayı kullanabilirim ozaman. Çok teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim ama ben elden alıyorum ve gerçekten çok ilgileniyorlar izmir özdilekte mağazası var siz sitesinde istanbuldaki mağazalarını bulup alabilirsiniz
  • Creative ı trigue serilerinede bir göz atabilirsin arkadaşım kaliteli ses ve tatmin edici bass sesler mevcut kaliteli ayrıca
  • Creative'in 3800 modeli de ilgimi çekmişti ama okuduklarımdan sonra Altec Lansing'in daha iyi olduğunu gördüm. Dinlemişliğim yok sadece araştırma sonucu buna karar verdim. Bakalım u511 sayesinde bulmaya yaklaştım galiba. Teşekkürler...
  • bencede kesinlikle altec lansing mx5021 al yani creative in bahsedilen o serisinin sub performansı vasat diye duymuştum ben çok düşündüm almayı ama sonra vazgeçtim
  • Az önce teknolojix'in merkezi ile görüştüm, malesef İstanbul'daki şubelerinde yokmuş ancak merkezlerinde mevcutmuş. Web üzerinden alabiliyormuşum. Biraz daha araştırıp olmadı web sayfalarından alacağım galiba...
  • hımmm çok saçma izmirdede yoktu özdilek şubesi getiriyor beyaz vardı ben istemedim siyah siparişi verdim istersen mail at merkezlerine ilgisizler diye onlar ilgilensin bir ton para verioz bide gelmiyo olaya bak
  • http://www.hitbox.com.tr/index.php?page=urun_detay&kat=1&alt_kat_id=40&id=590 arkadaşım bu siteden bulabilirsin altec lasing mx5021(siyah) var.saygılarımla choqq pahali bu sistem yhaa yukarda bir arkaradas vermis ama kim alicak bun u
  • ronaldo senin baktığın yer çok pahalı hatta internette çok pahalı ama normalde 350 ila 400 ytl arası

toshibashop ta ucuz bi de teknolojixte
  • Toshiba da buldum sanırım yarın gelecek inşalah gidip alacağım bende. En azından telefonla arayıp geleceğini söylediler.
  • kesinlikle creatıve p380 derim
  • Sanırım fiyat performans olayından dolayı diyorsunuz. Yoksa Altec ile o modeli kalite olarak kıyaslamıyorsunuz değil mi?
  • ben kıyaslamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.