Şimdi Ara

2+1 ses sistemi volume kontrol tuş değişimi hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

resimde gördüğünüz kart 2+1 ses sisteminin volume kontrol bölümdeki bass tone volume ayar tuşları 2 si calısmıyor onların yerine baska bi ayar tusu lehimlemekmi daha kolay yoksa tümden kartı degistirmekmi elektronik hakkında pek bilgim yok ama ufak tefek lehim yapabiliyorum vede maliyeti ne olur şimdiden teşekkürler kolay gelsin
     2+1 ses sistemi volume kontrol tuş değişimi hakkında?

• Direnclerin degerini olcup yeni direncleri lehimlersen hic bir sorun olmadan kullanirsin.
  • Potlar ölmüş..

Yerlerine aynı değerde yeni pot lehimlenir, ama bacakları öyle düz tek sıra olanlar piyasada bulunur mu bilmiyorum.. Her yerde satılan ve bacakları çift sıra olan potlardan kullanılabilir.. Bacaklar tel lehimlenerek uzatılır, olması gereken yerlere ulaştırılır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yada kısayolda bunları iptal edip tamamiyle pcden kontrol edebilirmiyim yanı burdaki ses seviyesi son seviyede olup tamamiyle pcden kontrol edilebilir halde olabilirmi
  • aslında onları ben sökerken cıkardım kırdım yada duruyo ama çıkarmamın sebebı sesi sonuna kadar acıyorum ama az geliyodu bastırınca yada cekince ses kendını anca buluyordu bass da aynı şekilde bu yüzden söküp yapabilirmiyim dedim ve ön paneli kırararak onu cıkarttım sadece tone yazan kısım saglam digerlerinın aslında sorun yapan kısmı 3 5 tane açılı tel zamanla temassızlık yapmaya baslamıs ve akabınde esnemıiş hiç temas etmiyor ben ilkel yöntemlerle tuturdum ama pek randımanlı olmadı açıkcası. Benim tam teknik bilgim olmadığı için kısa yoldan bu devreleri son ses seviyesı olacak şekilde ayarlamam mümkünmü yani 2 tane baglantıyı birbirine lehimlesem sürekli son sesde sabit kalsa ben ses ayarını bilgisayardan yapsam tone bass volume gibi mümkünmü?
  • arkadaşlar bu baglantıların hangısını hangısıne bağlarsam sen son seviyede sabit olur ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.