Şimdi Ara

2.2 İphone Uygun Uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.2 İphone versiyonlu telefonma sadece cydia nın kendı sourcelerıyle program yukleyebılıorm cogu gereksız başka bir kaynak varmı 2.2 ye uygun mesela messenger bulamadım yada kayde değer bi oyun yardmlarınız ıcın saoln

• arkadasim bence sen o teli sat su forumda hersey mevcut istiyorsunuzki hic ugrasmadan her seyi biri bana anlatsin

neyse ceydaya su sourceyi ekle (cydia.hackulo.us) bunda installous diye bir program var onu yukle istedigin her sey var birde erica ve uuid uygulamalarini yukle bunlar installous icin appstore yokmu senin telde allah bilir itunes hesabinda yokturdur isin zor senin kolay gelsin

armut pis agzima dus yok oyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiis

arkadasim bence sen o teli sat su forumda hersey mevcut istiyorsunuzki hic ugrasmadan her seyi biri bana anlatsin

neyse ceydaya su sourceyi ekle (cydia.hackulo.us) bunda installous diye bir program var onu yukle istedigin her sey var birde erica ve uuid uygulamalarini yukle bunlar installous icin appstore yokmu senin telde allah bilir itunes hesabinda yokturdur isin zor senin kolay gelsin

reiis;
    bu sekiLde yakLasman benim kisiseL fikrime gore cok yanLis. insanLar bu forumLarda biLgiLerini payLasmak ya da bir konuda biLgi sahibi oLmak icin uye oLuyor, yaziyorLar. kimse kimsenin cocugu degiL ki boyLe tersLer gibi dawranabiLsin. Bence yakLasimLarimiz daha kibarca oLmaLi. YanLis anLama Ltf seninLe poLemige girmek degiL amacim.
  • İtunes'a kayıdı Olmuyor Bir Türlü Kredi Kartı bilgileri İstiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse807

quote:

Orjinalden alıntı: reiis

arkadasim bence sen o teli sat su forumda hersey mevcut istiyorsunuzki hic ugrasmadan her seyi biri bana anlatsin

reiis;
    bu sekiLde yakLasman benim kisiseL fikrime gore cok yanLis. insanLar bu forumLarda biLgiLerini payLasmak ya da bir konuda biLgi sahibi oLmak icin uye oLuyor, yaziyorLar. kimse kimsenin cocugu degiL ki boyLe tersLer gibi dawranabiLsin. Bence yakLasimLarimiz daha kibarca oLmaLi. YanLis anLama Ltf seninLe
    poLemige girmek degiL amacim.

ewet guzel soyluyorsun haklisin ama bana kibarligi ogretecegine arkadasa bir kac seyde sen yazsaydin oda ogrenirdi mesala msn programi istiyor kullandigin msm programini onerebilirdin veya sevdigin bir oyunu

ben ne kadar sitem etsemde yinede yardimci oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 7 Ocak 2009; 4:51:54 >

• arkadaslar benimde bazı problemlerim var iphone 3g kullanıcısıyım kamerayı kapatırken hafif bir donma yapıyordu ekran neyse ben servise yolladım arkadası bir ton çizikle geldi öncelikle arka kapağı orjinal şekilde değiştirebilirmiyim bilginiz varmı birde telefona 1444 fotograf yükledikten sonra kamera yine donma yapmaya basladı gercekten sinir oldum diyebilirim versiyonum 2.2 sizce versiyonlamı ilgili 2.1 mi dönüm not orjinal kullanıyorum kırmadım birde itunes ve app.stor üyelik için yardımcı olabileceğiniz verebilieceğiniz linkler varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajimda da yazdigim gibi benim amacim seninLe poLemige girmek degiL. insanLara yardimci oLmaksa yapmaya caListigimiz, bunu daha guzeL 1 yontemLe yapabiLiriz demek istedim. kibarLik ogretmiyorum; estagfuruLLah.
  • ewet haklisin daha guzel yaklasabiliriz bilmeyebilir bir insan bende bilmiyordum ama benim bos vaktim oldu arastirdim sordum ogrendim herkesin arastrmaya okumaya vakti olmayabilir malum burasi turkiye neymis efendim iphone aldim eee kullanmasini bilmiyorum eee isi gucu birakip forumda iphone ogrencem diye kimseden boyle bir sey beklenmemeli yardimci olcaksak adam gibi yoksa eyvallah

apocalypse807 arkadasim sen haklisin beni bu siralar biraz gerginim idare edin

erdalardal arkadasim sendende ozurdilerim maksadimi aşan bi mesaj yazmisim
  • tesekkurLer; sana yakisan bu oLdu.
  • appstor da ceyda n1n görevini görmüyormu yaw arkadaslar ben yeniyim burda
    ve 1phone yide yeni kulanmaya baslad1m appstor için hesap nas1l a1l1r

yard1mlar1n1z için _imdiden saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.