bnde yaklaşık 2-3 aydır mide bulantısı var şöyleki bişeyler yediğimde oluyor kusma yok ama insanı rahatsız edicek şekilde hafif bi mide bulantım var doktora gittim 2 gün önce kan tahlili ultrasona soktu hiçbirşey çıkmadı ve bna 2 tane ilaç werdi
acaba bu ilaçlar ne kadar etki eder bide bu sorunu daha önceden yaşayıpta çözümünü bulan warsa lütfen yazarsa çok makbule geçer
??? cvp yok mu beyler
hamile olabilirsin
şaka bir yana gastrit veya reflünün habercisi olabilir.doktora gitmeni tavsiye ederim tekrar.
şakana şimdi
doktora gittim gavisconla lansor werdi daha deişik tedavi yöntemleri arıyorm
Bende de oluyor o ya, eğer bunlar başlamadan önce kilo verdiysen mide küçülmesinden sonra eskisi gibi yemeye devam etmeye çalıştığından olabilir. Reflü, gastrit başlangıcı olması da olası. Tuzlu peynir falan ye, cidden bak azıcık yiyince mideni bastırıp o bulantıyı alıyor.
sigara kulanıyor musun?yada alkol?
ne sigara ne de alkol kullanıyorum.Lansoru yaklaşık 1 hafta oldu düzenli kullanalı galiba yavaştan sonuç weriyo hadi hayırlısı
hocam aynı şikayetler bende de vardı geçen yıl. sonra birden ateşlendim falan "noluyoruz göçüyo muyuz?" dedim. sonra doktora gittim ki gastritmiş. dikkat etmezsen kronik olur dedi. ilaç falan verdi. bi gastro bilmem ne- adını unuttum- mide hastalıkları işte, uzmanına gidersen o bir iki soruyla çözer.
aman dikkat et, azınca yatak döşek yatıyorsun.
kardeşim dopru söylüyosun doktor bana lansor ve gaviscon şurup verdi bakalım ne sonuç verecek kardeşim sana acaba perhiz verdi mi doktor o dönemde ne yiyip ne içtin biraz yazarsan çok sevinirim bide lansor nasıl bi ilaçtır yazarsan çok büyük sevaba girersin kardeşim
???????
bilen yokmu arkadaşlar
?
bende de seninle aynı şikayetler var. nerden baksan 2 yıldır falan var bu sorun. ama her gün sürekli olmadığı için pekte önemseyip endoskopiye gitmedim. lansor yazdırdım onu kullanıyorum. işe yarıyor. sabah miden bulandığında at 1 tane. yarım saate falan bulantıyı geçiriyor. 1 saat sonra da bişeyler yersin rahatça. geçmiş olsun.
helikobakteri testi yaptırdımı gaitadan yapılıyor
Gstroenterıt bağırsak iltihabı belirtisi olabilir geçenlerde yaşamıştım durmadan kusuyodum saat başı ne yesem çıkıyordu mide özsuyu bile ishal de bi yandan söylemesi ayıp bildiğin su akıyordu bulantı karın ağrısı bi yandan doktora zor gittim kendimi sağa sola atıyodum ağrıdan berbat bişey doktor bana bi serum taktı buscopan flagly metpamid verdiydi bide reflor ishal ilacı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme