Şimdi Ara

2-3 Mart hepsiburada 100 TL çek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
7.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

quote:

şimdi işin yoksa ne alacağını düşün dur
    her geçen gün durumum daha kötüye gdiyor acilen piskoloğa görünmeme lazım

bendede aynı sıkıntı var atrix alsam mı almasam mı diye bunalıma girecem riske girerek atrix almalımıyım bende paraf kart ta var 100 tl de ordan gelir ne yapmalıyım bilmiyorum

yok yok sen bayağı iyi durumdasın en azından alman gereken bir şey var.
    bende alınacak bir şey yok.
    ama sırf 100 tl puan 100 tl çek var diye alasım var

Sırf puan almak için "ne alayımcılar" kulubüne beni de dahil edin.
    Yalnız ben sığ düşünerek hiç ihtiyacım yok iken, Motorola Atrix mi, Razr mı alayım diye düşünüyorum.

N'apsak ki?

Atrix'in fiyatı 10 tl daha düşmüş.

ne düşmesi artmış

dün 580 tl idi, hatta bugun sabahta 580 küsürdü, ama şimdi 589 olmuş.

Haberim yoktu, ne zamandır 599 TL'ydi. Ne ara düştü de arttı.

• Bu çekler telefon katogorisinde kullanılıyor mu? Benim sevgililer gününden kazandığım çekler var. Sepete uygulayınca düşüyor. razr alacağım atrix tatmin etmedi. 810 - 100 -130 paraf 580 gelecek nasıldır tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

şimdi işin yoksa ne alacağını düşün dur
    her geçen gün durumum daha kötüye gdiyor acilen piskoloğa görünmeme lazım

Bulursan banada haber var. Hanımları geçtik, alışveriş konusunda.

yok ben vazgeçtim valla.
    alacak hiç bir şey yok paraf günüm ayın 20 si eğer 20 sinde hepsiburada yine çek kampanyası yaparsa bu sefer affetmem ama

• bu arada huawei visionda telefon ihtiyacı olanların değerlendirmesi gereken bir telefon diye düşünüyorum
    500 tl çekler ve puanı düşerseniz 300 tl ye gelecek.
    bebeği olanlariçin bez, ıslak mendil ve bilimum şeyler stoklanabilir nasıl olsa 12 taksit yapılıyor.
    bunun haricinde markette bazı şeylerin fiyatı normal onlarla sepet tamamlanabilir.
    hardsiklerde çek ve puan düşülünce fırsatlar var.
    fotoğraf makinasında canon sx150 2 adet alınabilir
    kitap ihtiyacı olanlar kitaplarla sepetin eksik kalan kısmını doldurabilir
    eşi, kız arkadaşı, annesi cilt bakım kremi kullananlar bunları alabilir.
    benim sabahtan beri bakıp sizler için araştıdığım şeyler bunlar.

• arkadaşlar bu işlerden fazla anlamam yardım eder misiniz ? Şimdi yeni bir davlumbaz almamız gerek ve hepsiburadada iyi bir ürün var.Bu kampanyayla nasıl olacak açıklar mısınız? Paraf falan demiş başka arkadaşlar olay nedir ?
    ürün bu
    tıkla
    galiba kitaplarda da indirim varmış bu ara.Kazandığım parayla kitap alabilir miyim ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 2 Mart 2013; 19:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu arada huawei visionda telefon ihtiyacı olanların değerlendirmesi gereken bir telefon diye düşünüyorum
    500 tl çekler ve puanı düşerseniz 300 tl ye gelecek.
    bebeği olanlariçin bez, ıslak mendil ve bilimum şeyler stoklanabilir nasıl olsa 12 taksit yapılıyor.
    bunun haricinde markette bazı şeylerin fiyatı normal onlarla sepet tamamlanabilir.
    hardsiklerde çek ve puan düşülünce fırsatlar var.
    fotoğraf makinasında canon sx150 2 adet alınabilir
    kitap ihtiyacı olanlar kitaplarla sepetin eksik kalan kısmını doldurabilir
    eşi, kız arkadaşı, annesi cilt bakım kremi kullananlar bunları alabilir.
    benim sabahtan beri bakıp sizler için araştıdığım şeyler bunlar.

süper :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Arkadaşlar ben 22 - 26 şubat tarihleri arasındaki kampanyadan faydalanarak Motorola Atrix almıştım 15 Mart ve 15Nisan tarihlerinde 50 şer TL lik 2 adet çek alacağım hatta o zaman wordcard kampanyasından da 75 TL kazanmıştım
    Şimdi ise galaxy s3 mini almayı düşünüyorum yine 50 + 50 TL lik çek kampanyasından faydalanabilirmiyim

Bende atrix almayı düşünüyorumda aldığınız üründa sıfırlanmış ürün belirtisi var mıydı?Hepsiburadaya güvenerek alabilir miyim?
  • Link

Yukarıdaki linkteki Motorola Razr 860 lira şuan, Paraf'a %20 yani 100 lira puan veriyor. 100 lira da hediye çeki varmış. 200 liralık bir avantaj söz konusu Paraf sahipleri için ve 4 ay da taksit erteleme varmış. Paraf sahibi bir arkadaştan teklif bekliyorum cihaz için, ben parayı nakit vereceğim. Kampanyalar ortada, makul teklif veren arkadaş olur ise anlaşabiliriz.

Düzenleme: Link ve paraf puan miktarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 2 Mart 2013; 18:11:26 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben 22 - 26 şubat tarihleri arasındaki kampanyadan faydalanarak Motorola Atrix almıştım 15 Mart ve 15Nisan tarihlerinde 50 şer TL lik 2 adet çek alacağım hatta o zaman wordcard kampanyasından da 75 TL kazanmıştım
    Şimdi ise galaxy s3 mini almayı düşünüyorum yine 50 + 50 TL lik çek kampanyasından faydalanabilirmiyim

Bende atrix almayı düşünüyorumda aldığınız üründa sıfırlanmış ürün belirtisi var mıydı?Hepsiburadaya güvenerek alabilir miyim?

alsak beğenmesek iade şansımız nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben burdan bi 600 Tllik tek seferde alışveriş yapınca bana gelecek olan 50 + 50 tl tanımlandığında direk alışveriş yapabiliyor muyum yoksa mesela 100 liralık birşey aldım ondan mı 50 tl düşüyor
    yani o gelen hediye tl yi harcayabiliyor muyum direk olarak acil yanıt verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Yukarıdaki linkteki Motorola Razr 860 lira şuan, Paraf'a %20 yani 170 lira puan veriyor. 100 lira da hediye çeki varmış. 270 liralık bir avantaj söz konusu Paraf sahipleri için ve 4 ay da taksit erteleme varmış. Paraf sahibi bir arkadaştan teklif bekliyorum cihaz için, ben parayı nakit vereceğim. Kampanyalar ortada, makul teklif veren arkadaş olur ise anlaşabiliriz.

%20 indirim max. 100 TL ile sınırlı.

Şu HB 'nın linklerini direkt eklemeyin artık. Sayfa kendinden geçiyor fark etmiyor musunuz?

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-razr-xt910/productDetails.aspx?productId=telcepmotxt910&categoryId=371946&SKU=TELCEPMOTXT910-S&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcepmotxt910%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253drazr%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Yukarıdaki linkteki Motorola Razr 860 lira şuan, Paraf'a %20 yani 170 lira puan veriyor. 100 lira da hediye çeki varmış. 270 liralık bir avantaj söz konusu Paraf sahipleri için ve 4 ay da taksit erteleme varmış. Paraf sahibi bir arkadaştan teklif bekliyorum cihaz için, ben parayı nakit vereceğim. Kampanyalar ortada, makul teklif veren arkadaş olur ise anlaşabiliriz.

en fazla 100 parafpuan kazanılabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

quote:

Link

en fazla 100 parafpuan kazanılabiliyor...

@thall @ywz10, bilmiyordum puan sınırı olduğunu, teşekkürler.
    Link için uğraşmak istememiştim açıkçası, düzelttim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 2 Mart 2013; 18:14:03 >

• 1 tb hdd almak isteyenler pm atab,lir.ben alacağım 2 kişi daha arıyorum.İstanbuldan birileri olursa sevinnirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

1 tb hdd almak isteyenler pm atab,lir.ben alacağım 2 kişi daha arıyorum.İstanbuldan birileri olursa sevinnirim

Bir PM'attım.. İstanbul'dayız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıtanium

Beyler ben burdan bi 600 Tllik tek seferde alışveriş yapınca bana gelecek olan 50 + 50 tl tanımlandığında direk alışveriş yapabiliyor muyum yoksa mesela 100 liralık birşey aldım ondan mı 50 tl düşüyor
    yani o gelen hediye tl yi harcayabiliyor muyum direk olarak acil yanıt verin lütfen

600 TL LİK ALIŞVERİŞ YAPACAKSAN 100 TL LİK ÇEKİ ALT LİMİTSİZ OLARAK KULLANABİLİYORSUN..BU ARADA 600 TL ALIŞVERİŞ YAPACAKSAN ELİMDE 50 TL HEDİYE ÇEKİ VAR ONU 45 TL DEN VEREBİLİRİM SANA..5 TL 5 TL DİR..

• Benimde ilgilenen arkadaslara, teklifim war...

HB ' den Tablet alacağımm .. 400.TL
    Paraf karti yeni olan we indirim almak isteyen'lere...

Bu Alışverisin karsılığında Ben 300.TL nakit werirrim.. diger bütün puanlar we cekler isteyenin olabilir...

Yer. İstanbul Kadıkoy - Göztepedeyim...

Düsünenler mesaj atabilirler....
    Tesekkurler...

• avantajix.com üzerinden yapılan hepsiburada 100 tl çek alacağız diye yağptığımızzalışverişlerde
    hepsiburada.com avantajix komisyonunu reddediyordu.

durum hala öylemi?

zaten avantajixe ödeyecekleri komisyonlar aylar geçiyor ödemiyorlar
    durum geçen seneden kötü
  • quote:

quote:

Sıfır telefon üstadım inanma o tür söylentileri çıkaranlara koskoca Hepsiburada.com - hızlıal.com gibi firmalar refurbished ürün kesinlikle göndermez
    Ben şu ana kadar hb den 100 ü geçkin işlem gerçekleştirdim en küçük sorun yaşamadım sadece 1 keresinde çocuklar üstünde tepelensin diye plates topu almıştım yanında pompasını göndermediler bir kaç kez mesaj göndermeme rağmen kaale bile almadılar o kadar onun dışında tamamı iyiydi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.