Şimdi Ara

2-3 yıllık telefona imei klonlanmış mesajı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 yıldır kullanılan sıfır aldığım huawei standart işletim sistemli telefona bugün imei klonlanmış 30 günde kapanacak mesajı geldi..ki mesajdaki imei ile telefonun imeisi eşleşiyorsizce bunu satıcımı yapmıştır..ve bu durumda ne yapılabilir acaba durduk yerde kapanacak yoksa telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 31 Mart 2016; 0:59:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• cevremdeki bi cok kişiye ve bana da geldi htc desire 4 yillik telefonuma arkadSimdaki turkcell maxipalas5 telefona bende anlamadim nedir bu sms herkeze gonderiyorlar yoksa hatamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır bu şerefsizliği kim yapıyo ben onu merak ediyom telefon satıcısı mı,kimdir?
    ne olacak şimdi 30 gün sonra kapanacak mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hattınız bu telefona kapanacak. Yapabileceğiniz bence 2 şey var. 1. Servise gidin numara eşleştirme yaptırın 2. Mahkemeye gidip numarayı kopyalayan kişiyi yakalatın tabii "hukuk devleti Türkiye'de" bunu başarabilirseniz. Ben ilkini seçmiştim. Dediklerine göre bazı verdiven altı telefonculardaki kekolar radtgele imei yazarak kopyalama yapıyor piyango sizi vurmuş.

• hakanxml H kullanıcısına yanıt
    servise derken telefon huaweinin standart işletim sistemlilerinden..ayrıca bu seferde telefon sadece tek hatla çalışıyormuş öyle mi..buda işin başka boktan bir tarafı..hayır ultra gelişmiş demokrasi ülkesinde, böyle şerefsizlikler hala oluyor demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Dahası ben BTKyı aramıştım müdür yardımcısı gayet pişkince numara eşleştirin dedi dedim arkadaş benim suçum var mı getireyim faturamı gör olmaz diyor illa eşleştir! Arkadaş faturam elimde neden ben madur oluyorum neden imei kopyalayan cezalandırılmıyor o zaman mahkemeye başvur diyor al sana BTK al sana hak al sana hukuk. Hep diyorum bu ülke sahipsiz...

• Btk kadar türkiye de yavşak bir kurum yoktur, başıma gelenleri anlatsam hayret edersiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.