Şimdi Ara

2.5 ay kala okulu bırakıyorum (mu) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış tercih sonucu Akdenize ve istemediğim bölüme geldim. Tekrardan YGS'ye girdim en yüksek puanım YGS-3 288. Ama Lysde yapacağıma eminim. Eve dönüp Lys yardırmayı düşünüyorum ama annemi ikna etmesi inanılmaz zor! Gitmeyeyim desem, burda yurt elektrik su yeme içme vs. epey masraf yapıyorum. Devamsızlıktan kaldığım iki üç ders var onlara hiç girmiyorum bile... 1 tane bile arkadaş edinemedim. Ne yapmalıyım emri vaki yapıp gitsem mi acaba evime?

• Bolumunu kendin secmis olsan tamam annen hakli dicem ama yanlis tercihe mahkumsun. Bence zaman kaybetme hazirlan. Karartma hayatini 2.5 aycik dirdira...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence dönme orda hazırlan seni çok iyi anlıyorum benim ailemde izin vermedi o yüzden bende okuduğum şehirde hazırlanıyorum dönersen seni strese sokabilirler.2.5ay daha masraf yap durumun iyi yada ortaysa bu ailene zarar vermez zaten onca ay masraf yapmışsın dönüpde strese girersen kazanamazsan butun yıl boşa gidecek riske atma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e5karayolu

Bolumunu kendin secmis olsan tamam annen hakli dicem ama yanlis tercihe mahkumsun. Bence zaman kaybetme hazirlan. Karartma hayatini 2.5 aycik dirdira...

Annem bölümümü çok beğendiği için bırakmamı istemiyor önce 4 yılını bitir sonra ne okursan oku diyo. Böyle mantık olur mu? Gözümü karartıp tam gideceğim diyorum artık yapamayacağıma emin oluyorum ama annemin sözleri aklıma geliyo geri cekiyorum kendimi. Ama babama kalsa çoktan bırakmıştım çünkü o izin verdi bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorakimüh

bence dönme orda hazırlan seni çok iyi anlıyorum benim ailemde izin vermedi o yüzden bende okuduğum şehirde hazırlanıyorum dönersen seni strese sokabilirler.2.5ay daha masraf yap durumun iyi yada ortaysa bu ailene zarar vermez zaten onca ay masraf yapmışsın dönüpde strese girersen kazanamazsan butun yıl boşa gidecek riske atma derim.

Durumumuz kötü değil Allah'a şükür bazen babam altından kalkamadığını söylüyor o'na da üzülüyorum açıkçası. Eğer kazanamazsam seneye buraya asla dönmem bi kez daha hazırlanırım ama antalyaya dönmem koydum kafama bi kere

• bence bu yıl yapma imkanın varsa yapmaya bak sinir stres hep bu sınav hayatımın en güzel yıllarını çaldı bu yıl olursa 3 yılımı yedi ömrümdenbenimde annem kesinlikle karşı burayı bitir öyle hazırlancılardanbabam ben bilmem eşim bilirciben bölümümü sevmiyor değilim sadece asıl istediğim şey değil bu yıl olmazsa devam edeceğim sonra bir daha girerim.
  • Bölüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bence bu yıl yapma imkanın varsa yapmaya bak sinir stres hep bu sınav hayatımın en güzel yıllarını çaldı bu yıl olursa 3 yılımı yedi ömrümdenbenimde annem kesinlikle karşı burayı bitir öyle hazırlancılardanbabam ben bilmem eşim bilirciben bölümümü sevmiyor değilim sadece asıl istediğim şey değil bu yıl olmazsa devam edeceğim sonra bir daha girerim.

tamamdır dostum teşekkür ederim desteğin için :) Ben de kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

Bölüm ?

Uluslararası Ticaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuanisss

quote:

bence bu yıl yapma imkanın varsa yapmaya bak sinir stres hep bu sınav hayatımın en güzel yıllarını çaldı bu yıl olursa 3 yılımı yedi ömrümdenbenimde annem kesinlikle karşı burayı bitir öyle hazırlancılardanbabam ben bilmem eşim bilirciben bölümümü sevmiyor değilim sadece asıl istediğim şey değil bu yıl olmazsa devam edeceğim sonra bir daha girerim.

tamamdır dostum teşekkür ederim desteğin için :) Ben de kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım.

rica ederim inş istediğin sonucu alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.