Şimdi Ara

2.5 ayda lys matematik 40+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lys matematikten 2.5 ay çalışmayla 40+ yapabilir miyim?
    zaman lys-1 e 27 netle başladım matematiği sizce 40+ olur mu yoksa edb mı kasayım ?

• ben de o civarda başladım ama yapabileceğime inanıyorum seviyemden düşük yaptım.
  • Bence sınav gününe kadar şansın var, yani çalışabildiğin kadar çalış. 27'den 40a çıkmaz, 35e çıkar, her türlü sana yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumine

Bence sınav gününe kadar şansın var, yani çalışabildiğin kadar çalış. 27'den 40a çıkmaz, 35e çıkar, her türlü sana yarar.

35 de geçen seneki lys yi bir kenara bırakırsak az değil mi?integral türev limit falan full boştu ve hedef tm-2 5k,bence +35 az gibi.
  • krabab11 K kullanıcısına yanıt
    Kötü ihtimal olarak bakıyoruz, yani matematiği bırakma en kötü böyle olur diye kastettim
  • quote:

Kötü ihtimal olarak bakıyoruz, yani matematiği bırakma en kötü böyle olur diye kastettim

bir an kalbime inecekti 2 ay çalışıp sadece 8 net artırmak
  • OLucak benimde 25-30 arası 40+ olmalı !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2 yıl aradan sonra tekrar girmeye karar verdim ve hiç çalışmadan ilk deneme 25 yaptım. Türev integral vs. onlara bakmadan daha bu. Hedefim 40+ ve bunu yapabilecek gücü kendimde buluyorum. Önemli olanda budur zaten :)
  • geçen seneki gibi gelirse 40 biraz zor olur ama olur yaniii
    35 net ilk 5k için az mı? 35 mat 45 edebiyat 15 geo 20 coğrafya yap en kötü olacağın 5k zaten. Ygsden çok batık değilse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

35 net ilk 5k için az mı? 35 mat 45 edebiyat 15 geo 20 coğrafya yap en kötü olacağın 5k zaten. Ygsden çok batık değilse tabi.

ygs 20k ama edeb 45 olarak düşünemiyorum 40 zor yaparım o da belki o yüzden matematiği yükseltmeye çalışıyorum.
    yav zaten 20-25 tanesi türkçe her gün 2 saat ezber yapsan 1 aya tüm edebiyat biter daha 40 netten bahsediyorsun tmci adam 45 bile yapamayacaksa yuh yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

yav zaten 20-25 tanesi türkçe her gün 2 saat ezber yapsan 1 aya tüm edebiyat biter daha 40 netten bahsediyorsun tmci adam 45 bile yapamayacaksa yuh yani.

kardeş valla haklısın ama mat çalışırken daha çok zevk alıyorum edeb. çalışmak sıkıcı oluyor.
  • Bence günü gününe ve sıkı çalışırsan olur

Ben de çok çalışıyorum ama bakalım
  • 40 üstü zordur ama onun için çabanızı esirgemeyin. Vazgeçip edebiyata asılmayın. İkisine de abanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence sınav gününe kadar şansın var, yani çalışabildiğin kadar çalış. 27'den 40a çıkmaz, 35e çıkar, her türlü sana yarar.

Bana 15-20 net lazım bi tavsiye verir misin yetkili bi ağbiye benziyosun
  • bende 34le başladım geoda 21 bakalım sonu nasıl olacak
  • quote:

40 a çıkmaz mı :D Nerden biliyorsun ? adamı tanıyor musun ? Zaten konu saçma abi ben olsam çıkarırım arkadaşım var bi tane o 27 ile başlasa 27 de kalır adam boş çalışıyor.Kendini en iyi sen bilirsin .
  • erkan429 kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum ben mi çok yanlış anlaşılası cümleler kuruyorum, yoksa sizde mi problem?
    "40 asla olmaz çalışma hatta okuma." demedim, farkındaysan "40 olmaz, 35 olur çalışırsan her koşulda yükseltirsin ne yapsan kardır." demeye çalışmıştım. Fakat virgülden sonrası okunmuyor heralde. Orada duruyor beyin.
  • '40 olmaz 35 olur' benim lafım buna ne yaparsan tabi kardır ayrıca :D virgülden sonrasınıda okudumda ilk verdiğin yargıyı kurtarmıyor üzgünüm . Özür dilerim sadece böyle düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.