Şimdi Ara

2,5 inç harici hdd'yi adaptör ile tablete bağlamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,5 inç harici harddiskim var. Hdd kutusunda adaptör için bir giriş de bulunuyor. Harici hdd'yi tablete bağlayınca ışıkları yanıyor ama hdd yi görmüyor. Muhtemelen gücü yetmiyor. Ben bu adaptör girişine bir tane adaptör bağlayarak bu sorunu çözebilir miyim? Hdd nin üstünde 5v 0,8a yazıyor ama bu değerlerde bir adaptör bulamadım. Genelde 5v 2a lik adaptörler var. Amperin fazla olması hdd ye zarar verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

2,5 inç harici harddiskim var. Hdd kutusunda adaptör için bir giriş de bulunuyor. Harici hdd'yi tablete bağlayınca ışıkları yanıyor ama hdd yi görmüyor. Muhtemelen gücü yetmiyor. Ben bu adaptör girişine bir tane adaptör bağlayarak bu sorunu çözebilir miyim? Hdd nin üstünde 5v 0,8a yazıyor ama bu değerlerde bir adaptör bulamadım. Genelde 5v 2a lik adaptörler var. Amperin fazla olması hdd ye zarar verir mi?

2,5 inç harici hdd'yi adaptör ile tablete bağlamak ?
    Böyle bir OTG kablo ile çözebilirsin. 500 GB Çalıştırdım S3 Cihazımda.
    2 Ucu usb 1 ucunda ise güç girişi var. Güç girişine şarj aletini bağlıyorsun usb kısmınada Kutuyu bağlıyorsun problem kalmıyor

• GitaristMavi kullanıcısına yanıt
    Hocam o telefonda olabilir sonuçta usbden şarj oluyor ama benim tablet usbden şarj olmuyor. Kalkıp usb yerinden voltajı basıp yakmayalım durduk yere :D Lakin siz de telefonun şarj aletini kullanmışsınız ki onun da amper değeri hdd nin istediğinden yüksektir. Benim esas sorum bu. Bu yükseklik hdd ye zarar verir mi? Hdd nin üstünde 5v 0,8a yazıyor lakin bu telefonların şarj aletleri genelde 5v 2a hatta kimisi 3a bile oluyor. 0,8a değerine sahip bir adaptör bulamadım.

• Hocam senin Harddisk kutuda değilmi zaten Kutunun Voltajı Düşürmesi lazım AyrıyettenTablet nasıl usbden şarj olmaz anlamadım. 1 Amberin hdd birşey yapacağını sanmıyorum. Ama yinede sen bilirsin. Ben denedim çalıştı Hdd ye bakma Kutunun değeri ne ona bak
  • GitaristMavi kullanıcısına yanıt
    Hocam kutu şu da değerlerini bilmiyorum.
    https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/photo-10-05-2015-22-43-54-2-jpg.70845/

Tablette ayrı şarj girişi var. Üstünde micro usb usb 3.0 var bunu otg ile tam boy usb 3.0 yapabiliyprum. 3,5 inç adaptörlü hdd yi takınca görüyor. Eğer fazladan amper değeri bir zararı yoksa kutuya adaptör alacağım.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası olacağını sanmıyorum. Ama derin araştırma yapmak istersen yap. Sana Şöyle örnek verebilirim , Bende Seagate 500GB 2,5 inç vardı Ben bunu usb portlarına bağlıyordum. Usb Portları minimum 1.30 amper diye biliyorum bende hiçbir sıkıntı olmadı. Tablete de sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.