Şimdi Ara

ps3 e bağlamak için harici hard disk aldım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaaa3200abk-2,5-320gb-my-passport-essential-siyah-usb-2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=40590 bu hard diskten aldım (wd my passport essential 320 gb) ama usb den ps3 bağlayınca aleti görmüyor nasıl halledebilirim bu sorunu arkadaşlar

• fat32 dosya formatıyla formatlamalısın...
  • nasıl yapıcam biraz daha acıklar mısın?
  • bu arada taşınabilir hdd yi ps3 e hangi amaçla aldın? müzik. fotoğraf ve film içinse sorun yok ama demoları bu hddye yüklerim diye aldıysan yanılıyorsun. demolar harici hdd ye yüklenmiyor. demolar için dahili alıp içine monte etmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

bu arada taşınabilir hdd yi ps3 e hangi amaçla aldın? müzik. fotoğraf ve film içinse sorun yok ama demoları bu hddye yüklerim diye aldıysan yanılıyorsun. demolar harici hdd ye yüklenmiyor. demolar için dahili alıp içine monte etmen gerekir.

filmler için aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

bu arada taşınabilir hdd yi ps3 e hangi amaçla aldın? müzik. fotoğraf ve film içinse sorun yok ama demoları bu hddye yüklerim diye aldıysan yanılıyorsun. demolar harici hdd ye yüklenmiyor. demolar için dahili alıp içine monte etmen gerekir.

filmler için aldım

ok o zaman sorun yok. şimdi hdd yi pc ye bağla. yeni bir sürücü gözükecek. mesela hdd "e sürücüsü" olursa o sürücüye gelip sağ tıkla ve biçimlendiri seç daha sonra çıkan ekranda fat32 yi seç tamam de işlem bitince ps3 e bağla tamamdır

• ps3 ün içine attığınız videolarda, videoyu açmadan ön izleme yapabiliyorsunuz ama external bağladığınız hdd lerde ön izleme yapmıyor ps3, bu durumda da eğer çok videonuz varsa aradığınız videoyu bulmak zor olabiliyor...sony biraz detaylara yoğunlaşsa iyi olucak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fat32 kullandığınız bu diske 4gb üstü dosya atmamaya dikkat edin. fat32 sistemi desteklemiyor bu durumu. bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirmaster

fat32 kullandığınız bu diske 4gb üstü dosya atmamaya dikkat edin. fat32 sistemi desteklemiyor bu durumu. bilginiz olsun.

olurda 4gb üzeri bir video çeker veya yüklerseniz bu tsMuxerGUI adlı program ile videoyu bölebilirsiniz...program video convert etmiyor sadece bölüyor yani görüntü kalitesi kaybı olmuyor....
  • arkadaşlar, ben ps3'te film izlemek için XS 400 gb harici disk aldım. ps3 tanıımadı, forumdan okuyup diski biçimlendirmek istedim. biçimlendirme için ntfs ve exFAT diye 2 seçenek vardı. exFAT'ı seçtim, altta otomatik olarak arama birimi boyutu 128 kb olarak çıktı. yaklaşık 3-4 saatin sonunda biçimlendirme bitti ama yine ps3 tanımıyor. başka nasıl halledebilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • dostum aynı sorunu bende yaşadım kullanacağın müzik video veya fotoğraf sekmesinde hdd nin üstüne gel ve üçgene bas ordan tüm dosyaları göster dersen hdd yi görebilirsin yalnız hdd den film açmak istiyosan video dan hdd üçgen yapıp tüm dosyaları göster demelisin music den video görmez yada fotoğraf dan müzikleri açamaszın umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavoodoo -- 16 Haziran 2010; 3:21:13 >
  • hocam sağol cevabın için. yalnız "kullanacağın müzik video veya fotoğraf sekmesinde hdd nin üstüne gel" demişsin ya, işte hocam benim ps3'te hdd görünmüyor. exFAT ile formatlamama rağmen görmüyor. bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
  • Şuraya gözat
    http://forum.donanimhaber.com/m_17304420/tm.htm

Bu arada FAT32 yapman lazım yoksa tanımaz ona göre
  • teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.