Bildirim
2.5 inch 2 TB harici disk tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam seagate nın dısklerı genelde economıc sınıf oluyor yanı yazma ve okuma hızlları 65-70 ı gecemıyor ama toshıbada 90 nın ustunu gordum.Tabı dez avantajıda mevcut.Usbden 1 a akım cekıyor.Ama 3.0 900ma akım verebıldıgı ıcın sıkıntı olmaz. -
Seagate'i direkt eleyim o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ıkısının arasında toshıba dedım.Western dıgıtalınde dısklerı var onları hıc kullanmadım belkı daha ıyıdır. -
WD 3.5 inch Elements kullanmıştım ve pek memnun kalmamıştım. En sonunda bozuldu zaten ve yerine başka birşey almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektronık ısı pek bellı olmaz.Genelde wd kullananlar cok sıkayet etmezler ama ıste ne olacagı bellı olmuyor.Memnun kalmadıysanız toshıba ıyıdır.Ayrıca ben hızlı bır dısk ıstıyorum dersenız hddyı ayrı ve kabını ayrıda alabılırsınız.Yanı harıcı dısklerde genelde 5400 rpm dıskler kullanılıyor.Seagate momentus 7200 rpm bır dısk alıp harıcı dısk kutusuna takarakta kullanılabılır.Bu da bır altarnatıf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 4 Mayıs 2014; 4:35:41 > -
Yanıtlar için teşekkür ederim. Öncelikle benim için depolama boyutu da önemli, bu nedenle 750 gb ya da 1 gb bir disk ihtiyaçlarımı karşılamıyor ne yazık ki. En az 2 gb olmalı.
Headbanger_Kerry; böyle bir disk ve disk kutusu konusunda direkt marka ve model tavsiye ve hatta link verme şansınız var mı acaba?
Tekrar teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: enoktakenokta
Yanıtlar için teşekkür ederim. Öncelikle benim için depolama boyutu da önemli, bu nedenle 750 gb ya da 1 gb bir disk ihtiyaçlarımı karşılamıyor ne yazık ki. En az 2 gb olmalı.
Headbanger_Kerry; böyle bir disk ve disk kutusu konusunda direkt marka ve model tavsiye ve hatta link verme şansınız var mı acaba?
Tekrar teşekkürler.
imzamdaki wd konusuna bak -
Yanıt veren herkese tekrar teşekkürler. Bugün kliksadan toshiba siparişi verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X