Şimdi Ara

2.5 mm kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni piranha navigator 2gb aldım kulaklık cıkısları 2.5 mm!
    piyasada 2.5 mm kaliteli kulaklık bilen var mı?olmadı 2.5 mm den 3.5 mm e cevirici adaptör
    cevaplarsanız sevinirim....

• ankara daysan ulusta konya sokak ta bulalirsin..bi de telefonculara bak.
  • selam. 2.5 mm lik askılı kulaklıklı kulaklık varmı acaba.aslında çevirici jak olsa süper olur kendi sony kulaklığımı takarım diyorum.
  • yok mu ince stereo dönüştürücü jak

• ya bı arkadas forumda pc ıvır zıvırları satan yerde olabılır demıstı.. yada elektronıkcılere danıs bır ıstersen.. daha cok sesle ılgılelenlere.. kolay gelsın arastırma ısı..
  • buldum kardeş sağolasın; elektronikçide buldum.bu arada piranha miranha ama baya iyi ses veriyo .ortalık yıkılıyo
  • senın adına sevındım... ıstersen buldugun yerı burda paylas kı senle benzer durumu yasayan arkadaslar da faydalansın ... ıyı sekılde kullanman dılegıyle..
  • Elekronikçilerde satılıyor ben aldım 50 YKR fiyatı var. Gittigidiyorda 1,5 YTL'ye satıyorlar, tabi birde kargosunu ekleyince pek anlamı kalmıyor.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=3508221
  • Ben de bunlara benzer bişey almıştım, benimki kabloluydu gerçi ama aynı şey zaten. Stereo çalması gereken şarkılar mono ya dönüşüyodu ben de bi anlamı kalmıyo diye kullanmadım. Acaba sizde de mono mu çalıyo?? Eğer stereo ysa alabilirim
  • Konu HORT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.