Bildirim
2.5 mm kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ankara daysan ulusta konya sokak ta bulalirsin..bi de telefonculara bak. -
selam. 2.5 mm lik askılı kulaklıklı kulaklık varmı acaba.aslında çevirici jak olsa süper olur kendi sony kulaklığımı takarım diyorum. -
yok mu ince stereo dönüştürücü jak
-
ya bı arkadas forumda pc ıvır zıvırları satan yerde olabılır demıstı.. yada elektronıkcılere danıs bır ıstersen.. daha cok sesle ılgılelenlere.. kolay gelsın arastırma ısı.. -
buldum kardeş sağolasın; elektronikçide buldum.bu arada piranha miranha ama baya iyi ses veriyo .ortalık yıkılıyo -
senın adına sevındım... ıstersen buldugun yerı burda paylas kı senle benzer durumu yasayan arkadaslar da faydalansın ... ıyı sekılde kullanman dılegıyle.. -
Elekronikçilerde satılıyor ben aldım 50 YKR fiyatı var. Gittigidiyorda 1,5 YTL'ye satıyorlar, tabi birde kargosunu ekleyince pek anlamı kalmıyor.
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=3508221 -
Ben de bunlara benzer bişey almıştım, benimki kabloluydu gerçi ama aynı şey zaten. Stereo çalması gereken şarkılar mono ya dönüşüyodu ben de bi anlamı kalmıyo diye kullanmadım. Acaba sizde de mono mu çalıyo?? Eğer stereo ysa alabilirim -
Konu HORT
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- empedans nedir kulaklık
- kulaklık tamiri
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- ikko active buds
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
- airpods seri no sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X