Şimdi Ara

2.55 Güncellemesi ve getirdiği sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 gün önce gelen 2.55 güncellemesini yaptıktan sonra çok önemli 2 tane sorun keşfettim. Bunların güncellemeden olup olmadığından emin değilim ancak cihazda sorun varsa garantiye de gönderebilirim. Her şeyden önce size bir danışayım dedim;

1.si;NW-31456-9 hatası. Ne zaman bşr dosya indirmeye kalksam (PSN üzerinden Driveclub) bu sorun başıma geliyor. ' gün önce oyunun yarısını sorun olmadan indirmiştim ancak şu anda inanılmaz saçma bir sorun ile birlikte indirmelerime cevap vermiyor cihaz. Aynı zamanda PSN sağlayıcısının geçici olarak meşgul olabileceğini söylüyor ancak diğer online hizmetler oldukça düzgün bir şekilde çalışıyor.

2.si; Normalde her an Wi-Fi ağına bağlı kalan cihaz bu güncellemeden sonra Nw31357-9 hatasını vermeye başladı ve cihazı restart ettirmeden de hiçbir şekilde düzelmiyor.

3.sü; Cihaz normalden daha gürültülü çalışmaya başladı. Güncellemeden önce normal durumda sesini bile duymazken aynı yerinde aynı durumda fanlar neredeyse tam devirde dönüyor.

Bunlar benim 2.55 güncellemesinde gördüğüm sorunlar. Gelişme yapıldıysa bile, cihazın çıkardığı bu kadar sorundan sonra iyi yönlerini nasıl bulacağım bilemiyorum.
    Umarım bu forumun Playstation bölümünde Sony ile iletişime geçebilecek bir yetkili vardır. Çünkü önemi olmayan sorunlar değil bunlar. Cihaz kaynaklı ise de üretici firma Sony' nin değiştirme yapması gerekiyor. Cihaz TR Eurasia garantili.

Gereğinin Sony EU tarafından yapılmasını arz ederim.

• Menüde ciddi kasmalar var özellikle bir oyun açıkken arka planda eskiden yağ gibi akıyordu
  • Seninle alakalı problem. Makineye kısa restart yap düzelir.
  • Nashwood kullanıcısına yanıt
    Makina ile ilgili bir sorunsa boşuna TR den almadık ya. Yenisi verecekler mecburen. Bana 2 sene bu cihaz bozulmayacak diye garanti veriyor, 5. ayında bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Makina ile ilgili bir sorunsa boşuna TR den almadık ya. Yenisi verecekler mecburen. Bana 2 sene bu cihaz bozulmayacak diye garanti veriyor, 5. ayında bozuluyor

Sorunun anlaşılacağı üzere 30 dakkalık restart ile halletmek varken gidip garantinin 1, 2 ay ağız kokusunu çekmek senin tercihin.
  • Nashwood kullanıcısına yanıt
    Sony Center'a gidip olayı izah edince beni garantiye gönderirlerse zaten o zaman yıkarım orayı

Sorunlu cihazın neresini düzelteceksin? Kaporta mı bu boya at düzelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.