Önümde yaklaşık 10 aylık bir süre var açığa geçtim, dün 2. tyt denememi çözdüm, daha önce özdebirin bir denemesini çözmüştüm. İki denemede de matematik 21 22, türkçe 30, sosyal 15, fen 10 gibi bir sonuç geldi bu durumdayım yani, 1 2 ay önce de çalışmaya başladım dershaneye gidiyorum 2 senedir. Sizce 2-5k gibi bir sonuç getirebilir miyim dostlar? |
2-5k yetişir mi

-
-
Getirebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sayısal mı ea mı? ea'ysa 1k bile gelir, sayısalsa adam gibi bir programın varsa gelir 2-5k. her gün 10+ saat çalışman lazım. ben 5 ayda 3.9k yaptım ea'da ve tamamen 0dandı nerdeyse ilk tyt denemem 49 net mi neydi ve ayt mayısa kadar çözmedim bile. başarabilirsin, kolay gelsin
-
sayısalsan imkansız. sırf imkansız dedim diye hemen bana karşı tetiklenip savunmaya geçme bi bildiğimiz var da imkansız diyoruz. ''10 ayda neler değişir ohoooo''cular da bi defolsun gitsin hele. adam 2 senedir dershaneye gittiği halde 76-77 net yapıyor olm biraz realist olun. ama 20-30k hedefleyebilirsin ciddili
-
Hocam 2 sene derken 11 de gittim bu sene de yazıldım manasında dedim yanlış ifade etmişim kendimi, üstüne o süreçte de dersleri iplemedim son 1 aydır ampül yandı öyle düşün.
-
anlıyorum anlıyorum mezunsun, zaten 3.mezun senen olarak anlamış olsaydım 20-30k bile demezdim bayağı aşağılardım. sen yine de hedefin 2-5k'ymış gibi çalış
-
Hocam sayısalım daha önce hiç adam gibi çalışmadım 1 ay önce tyt mat 12 13 geliyordu, 1 ayda problemler çalıştım tyt fkb çalıştım ikisini de 7 8 netlik bir artış yaşadım 1 aylık sürede. Türkçe ve sosyalim iyiymiş zaten 30a 15 geliyor sabit. Problemlerde 1 kaynak bitirip direkt apotemi yayınlarının kitabına geçtim onu da yarıladım, çocuk oyuncağı gibi geliyor. 11. sınıfım fena değil 11 genel denemelerinde mat 30 da 23 geliyordu örneğin sene içerisinde. Beni umutlandıran şey daha önce hiç tyt çalışmamış, 9 ve 10da yatmış biri olarak 75 net sularında olmam oldu. Başarını tebrik ediyorum teşekkürler mesajın için.
-
Hocam anlatamadım sanırım derdimi, yine de teşekkür ederim mesajın için
-
yapabilirsin bende bu aylarda 50 60 net yapıyordum 4k geldi sayda
-
basarmak inanmanin yarisidir, sakın gittigin yoldan donme
-
2 senedir dershaneye gitmesinin bir olayı calismamistir olmuştur bitmiştir ayrıca yapılabilir kendimden örnek vereyim 12. Sınıf senesinde en az 4 5 ay çalışmadım üstüne sınav kötü geçti gelen sıralama 15.8k bu çok değişken bir olay
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam... çok kritik
-
Ortalama durumdasın yapılır
sayisal mi
evet
-
20 mat tyt belki seni biraz yorabilir ancak bu netlerden başlayıp 10k içinde olanları biliyorum
açığa geçtigine de göz önüne alırsak imkansız degil 5k girmek fakat iyi çalışman gerek
iyi çalışmalar
-
Stem 2 senede ancak 20kya girebildiği için böyle konuşuyor çok takma onu
Hocam 20kya girebildiğine emin miyiz
-
Biraz şans da var sınav kolay oldu maalesef :(
Doğrudur herhalde ama ya onu da yalan atmasın bi zahmet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yapabilirsin bende bu aylarda 50 60 net yapıyordum 4k geldi sayda |
2 senedir dershaneye gitmesinin bir olayı calismamistir olmuştur bitmiştir ayrıca yapılabilir kendimden örnek vereyim 12. Sınıf senesinde en az 4 5 ay çalışmadım üstüne sınav kötü geçti gelen sıralama 15.8k bu çok değişken bir olay
|
Stem 2 senede ancak 20kya girebildiği için böyle konuşuyor çok takma onu
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X