Şimdi Ara

2.60 Update Sorunlu mu?Sorun Devam Ediyo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.60 update i yükledikten sonra makine otomatik olarak restart yaptı fakat açıldığında masaüstündeki hiç bir ikon(settigns,photos,game vs...) gözükmüyodu sadece arka planda dalgalanan şey çıkıyodu.2 sefer daha kapatıp açtım ama sonuç aynıydı.bende restart ps3 system (format) yaptım fakat 10 dakikaya yakın süredir siyah ekran gözüküyo ve işlem yapıldığını gösteren alttaki sarı ışık hiç yanıp sönmüyo.daha önce format atanlar varsa bu normal mi ne kadar sürüyo format.ya da makineyi yeniden kapatıp açsam mı? ama formata başlamadan önce format sırasında makineyi kapatmayın diye uyarı verdi.ne yapacağıma karar veremedim.lütfen acil bi yardım edebilirseniz çok memnun olucam.oooffffff sony oooofff...

şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçsız kral -- 22 Ocak 2009; 10:15:27 >

• Makine update yaparken kapattın mı ? Ben az önce update ettim sorunsuz şekilde oldu.3 dk sürmedi kurulması.
  • ben format atmadım hiç ama format sırasında kapatmayın diye bi uyarı verdiyse kapama sakın makineyi bekle biraz daha .
  • bende de sorun yok.
  • update bittikten sonra kapatmıştım ama sorun halloldu zannedersem.restore yaptıktan sonra ekran çözünürlüğü değiştiği için siyah ekran gelmiş.çözünürlüğü değiştirdiğim zaman ekran normale döndü ama benim save dosyaları da uçup gitti:( umarım bu update sorunu sadece benim şansızlığımdır kimsenin başına gelmez.
    şimdi eski ayarlarını yeniden yapmakla uğraş dur.ama şu an makinede 2.60 update yüklü olarak gözüküyo.

son bi sorum var.restore ettiten sonra psn e yeniden mi kaydolmak gerekiyo?ya da başka bi ayar filan yapmam lazım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saçsız kral

update bittikten sonra kapatmıştım ama sorun halloldu zannedersem.restore yaptıktan sonra ekran çözünürlüğü değiştiği için siyah ekran gelmiş.çözünürlüğü değiştirdiğim zaman ekran normale döndü ama benim save dosyaları da uçup gitti:( umarım bu update sorunu sadece benim şansızlığımdır kimsenin başına gelmez.
    şimdi eski ayarlarını yeniden yapmakla uğraş dur.ama şu an makinede 2.60 update yüklü olarak gözüküyo.

son bi sorum var.restore ettiten sonra psn e yeniden mi kaydolmak gerekiyo?ya da başka bi ayar filan yapmam lazım mı?

şifreni ve bilgilerini hatırlıyosan aynı ID ile giriş yapabilirsin.
  • şifreyi ve bilgilerimi hatırlıyorum.halledebilirim herhalde bi şekilde.yardımlar için teşekkürler.
    bu arada siz yinede update etmeden önce save dosyalarınızın bi yedeğini alın.garanti olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: saçsız kral

şifreyi ve bilgilerimi hatırlıyorum.halledebilirim herhalde bi şekilde.yardımlar için teşekkürler.
    bu arada siz yinede update etmeden önce save dosyalarınızın bi yedeğini alın.garanti olsun...

dostum büyük ihtimalle format atmadan halledebileceğin bi sorundu .biraz erken davranmışsın format için .
    yinede uyarın için teşekkürler.
  • bendede şuanda hiçbir sorun yok
  • geçmiş olsun
  • arkadaşlar sabah kalkıp makineyi açtığımda yine ikonların olmadığını gördüm.arka plandaki şey dalgalanıyo sadece.yine format atmayı deniycem fakat bu şekilde nereye kadar?

herhangi bi tavsiyesi olan.garantisinin bitmesine 5 ay kaldı.götürp garantiye versem bi problem çıkarmazlar herhalde.
  • UPS kullanmak gerekli bu tip cihazlar için. Ben öyle yapıyorum.
    Update'yi yaptım sorun yok ama; herhangi bir artısı da yok
  • artık format atma ekranına bile gelemiyorum.açma kapama düğmesine basılı tuttuğumda ekran 720-576 çözünürlüğünde ama simsiyah boş bi ekran çıkıyo.bana servis yolları gözüktü:))
  • Back up menüsü falan vardı arkadaşım cihazda önce bi de onu dene istersen.Sonuçta yazılımsal bir şey bunları dene ondan sonra götür servise..
  • Dostum madem format atacaksın, istersen bir tane laptop hardiski al 2.5'' sata, diğerini söküp yenisi tak, birde onu formatla.. Belki sorunun servise gerek kalmadan çözülür..

Bu arada 2.60 yaptım ve bir sorun olmadı bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

Back up menüsü falan vardı arkadaşım cihazda önce bi de onu dene istersen.Sonuçta yazılımsal bir şey bunları dene ondan sonra götür servise..

zaten sorun orda.back up menusune geçmiyo makina.5 saniye civarında basılı tutuyorum 720-576 çözünürlüğüne geçiyo ekran ama boş ekran.hiç bi sey yok.back up menusune geçebileceğim başka bi yol var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: underworldfb

Dostum madem format atacaksın, istersen bir tane laptop hardiski al 2.5'' sata, diğerini söküp yenisi tak, birde onu formatla.. Belki sorunun servise gerek kalmadan çözülür..

Bu arada 2.60 yaptım ve bir sorun olmadı bende

underworldfb arkadaşımızın dediğini yap bence de.Sorun yazılımsal , yani sen de çözebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 22 Ocak 2009; 13:24:55 >
  • Pal için download edebileceimiz bir link var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Pal için download edebileceimiz bir link var mı?

Başlıkları incelersen bulursun dostum.
  • Aynı sorunu ben de yaşadım. 2.60 update ini yaptım.2 saat lik normal çalışmada online Pes imi oynayıp oyunu kapattığımda ana ekranda duvar kağıdı harici birşeyin olmadığını gördüm. Playstation üzerindeki tuşundan kapatıp açtığında " Re-building Disk data" mesajını verdi. Yaklaşık 2 saat sonunda (harddisk 120gb) normale döndü. Tek fark gerek videolarda gerek oyun demolarında (55 adet) ki klasör isimlerinin gittiğini gördüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.