Şimdi Ara

2 Adet 1tb SSD Tek Laptop'a Takılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Hp Omen 15 En1010nt modelini satın almış bulunmaktayım. İçinde 1 tb'lık bir nvme ssd ile geldi. Ben yanına ikinci bir ssd daha takmak istiyorum, lakin hp teknik servisindeki görevli maksimum 256 gb'lık bir ssd takabileceğimi, 1tb'lık bir SSD takılıyken ikinciyi taksam dahi sistemin onu tanımayacağını söyledi. Böyle bir şey var mı gerçekten?

Cihazın anakart ve ssd slotlarının fotolar aşağıda. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle birşey olması çok saçma. Bu modeli kullananların yorumlarına baktınız mı? İlla ki o slota 1 tb takan vardır. Yazmıştır. Slot u 256 gb ile sınırlamadılar mı diye mevcuttakine o slota takarak kontrol edebilirsin. Toplamda maksimum 1.2 tb sınır olması saçma geldi bana.

• Bu arada o ssd ler ısınabilir. O bölümde hava kanalı varsa o laptop için notepal u3 plus tavsiye ederim. Benim diskler laptop un için kavuruluyor fanı tam ssd lere üfleyecek şekilde konumlandırdum. 78 dereceden 70 e indi sıcaklık.

• Merhabalar. Bana da aynı şekilde saçma gelince içini açıp 1tb'lık evo 979 plus'ı taktım, doğal olarak en küçük bir problem de yaşanmadı. Isınma problemi olmaması adına harici bir fan kullanıyorum, lakin HP Omen 15 beni şaşırtacak kadar soğuk çalışıyor zaten. Cidden ilginç.Tahminen çok yeni olduğu için. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Eklemek isterim, ikinci bir ssd slot'u bulunduğunu ve 1tb'lık ssd'yi cihazın "kaldırdığını"(!) HP servisine ilettim. Satış sayfalarında gereken eklemeleri yapacaklarını umuyorum, zira teknik servis hala tek bir ssd slot'u olduğunu söylüyor soranlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.