Şimdi Ara

2 Adet 5210G ile 300 mt. wireless %100 sinyal %100 BAŞARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cevap için teşkkürler. 2 gündür uğraşıyorum hale sonuç alabilmiş değilim.
    şimdi durum şu şekilde birinci 5210g ap olarak ayarladım buraya kadar problem yok yakınlarından internete girebiliyorum. Fakat eve gidip 2. 5210g yi kurmadan deneme amaçlı Hiper WNU886HN usb wireless ile bağlanmayı denedim. Sinyali mükemmel alıyor, şifreleme türünüde gösteriyor fakat şifreyi girdiğim halde bağlanmıyor. Daha sonra 2. 5210u client modda kurdum 29-32dbi arası ile %97-100 arası sinyal gösteriyordu cihaz, neyse bağlantıyı kurdum. Hatta nete girdim ama net çok yavaş google de birşey yazıyorum hemen çıkıyor fakat sitelere girerken bazen baglanıyor ama genelde bağlanmıyor.
    Modemden ayar vs birşey yapmam gerekiyormu. Bu arada yukarıda gösterilen LAN kısmındaki Gateway 0.0.0.0 yazan yere, modemin ip'si olan 192.168.2.1 yazdım. 0.0.0.0 yazdığımda ise ap'nin yakınında olmama ragmen nete girmedi. Bazı arkadaşlar 0.0.0.0 kullanarakta giriş yapmışlar.
    Bunları denedikten sonra Cihazları AP modda Bringe point to point modlarına aldım 1.5210g xxxx1 ikinci 5210g'ye xxxx2 adını verdim şifrelemeyi wep acsii yaptım 5 rakamlı şifre verdim. Cihazları 3. kanala ayarladım. Sonra 1. cihazdan survey yaptım, ikinci cihazı 6-7dbi gördüm, connect dedim, kaydettim. ikinci cihazı survey yaptığımda birinci yani xxxx1 cihazını 29-30 dbi olarak gördüm. Buradaki anormal değer xxxx1 cihazının xxxx2 cihazını çok düşük dbi olarak görmesinin nedeni nedir.
    Nerede yanlışlık var. Önemli olan problemden biriside usb wifi neden mükemmel olarak gördüğü sinyale bağlanmadı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßanshee -- 26 Mayıs 2013; 0:01:34 >

• bana yardımcı olabilecek kimse yok heralde!!
    cihazları evde karşılıklı kurdum. ikiside bridge (point to point) modda, ikisinede farklı isimler verdim. fakat ayarlar aynı şekilde.
    İki cihazdada status ekranında sinyal 85-86dB civarında. Daha önceden çatıda ayarladığım zaman birinde 35-36dB diğerinde 6-7 dB görüyordum?Burada benim sormak istediğim cihazları çatılara koyduğum zaman tahminen kaç dB olması lazım.
    Birde cihazları AP / Client olarakmı kullanayım. Yoksa ikisinide Bridge(Point to point) olarakmı kullanyım?
  • 250 m de aynı durum bende var 2.yi almadan wa901 acs pointle çözmek istiyorum kablosuz dağıtım için. 5210u cat6 ile baglamadan sorun çözülmeyecek gibi. Zira 5210u yukseltince ana modemle bağlantı kuramadı. Yarın kablosuz işini halledebilir isem bakalım uygulayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.