Şimdi Ara

2 adet l7 38 cm için amfi önerisi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet l7 almayı dusunuyorum fakat beslıyecek bır amfı bulamadım butce max 650 tl ve daha once hıc dınlemedım tam olarak beslersek ses nasıl olur verım alırmıyım portlumu yoksa portsuz kabınlımı daha ıyı calar bı yardımcı olurmusunz

• quote:

Orijinalden alıntı: burakmertoktay

2 adet l7 almayı dusunuyorum fakat beslıyecek bır amfı bulamadım butce max 650 tl ve daha once hıc dınlemedım tam olarak beslersek ses nasıl olur verım alırmıyım portlumu yoksa portsuz kabınlımı daha ıyı calar bı yardımcı olurmusunz

650 lira ile 2 adet kicker L7 yi besleyecek anfi ancak 2.el bulunur.

L7 yerine CVX 15 daha güzel bir seçim olur.
    L7 de genelde L port kullanılır,tabi bu ölçülere göre değişir.
  • iki tane L 7 gereksiz ve maliyetli

bir tane port lu kabin CVX 15 2 ohm da öneririm bu da fazla ama iki L 7 den daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 28 Mayıs 2013; 23:10:06 >
  • quote:

2 adet l7 almayı dusunuyorum fakat beslıyecek bır amfı bulamadım butce max 650 tl ve daha once hıc dınlemedım tam olarak beslersek ses nasıl olur verım alırmıyım portlumu yoksa portsuz kabınlımı daha ıyı calar bı yardımcı olurmusunz

herkes bir yorum yazmış cvx falan diye de hadi aldın diyelim amfide tamam sistemini komple bi sayarmısın nelern var arabada ??

hani iyi bir amfi iyi bir bass ve hoplarlörler ile iş bitmez bunu besliyebilecek iyi bir tesisatın olmalı ( tesisat sadece kablo değildir. )

• 2 adet istememin sebebi sessin daha yuksek olup uzaktan duyulması bırde yer sıkıntısı olmadıgı ıcın rahat

aractakı suanki tesisatımda soyle

1 set kenwood kfc s 6993 arka panzotta
    1 set jbl gto 6508c 16 cm ön kapı yanlarında
    amfi ise kicker zx 350.4
    teyp pioneer deh 1450

tesisat bu bası tonlaması güzel ancak saglam bir basla daha ıyı olacagını düsünuyorum

aklıma yatan l7 di fakat daha ıyı siddetli sesi uzaklara giden bır bas varsa onuda düşünürüm tabii bütçe 1500 tl işçilik dahil
  • quote:

2 adet istememin sebebi sessin daha yuksek olup uzaktan duyulması bırde yer sıkıntısı olmadıgı ıcın rahat

aractakı suanki tesisatımda soyle

1 set kenwood kfc s 6993 arka panzotta
    1 set jbl gto 6508c 16 cm ön kapı yanlarında
    amfi ise kicker zx 350.4
    teyp pioneer deh 1450

tesisat bu bası tonlaması güzel ancak saglam bir basla daha ıyı olacagını düsünuyorum

aklıma yatan l7 di fakat daha ıyı siddetli sesi uzaklara giden bır bas varsa onuda düşünürüm tabii bütçe 1500 tl işçilik dahil

1500 lira ile ancak dediğim gibi bir tane cvx birde bunu besleyecek kaliteli anfi ve akü gerekecek.
    İleride 1 tane daha cvx alırsanız 2 mahalle öteden duyulur

• hmm oyleyse amfi ve akü olarak ne marka önerırsınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hmm oyleyse amfi ve akü olarak ne marka önerırsınız ?

İleride 2 tane yapmayı düşünürseniz ona göre anfi önereyim.

Akü markaları hakkında pek bilgim yok.
  • evet ileriye dogru ıkıye cıkarmak ıstıyorum ona göre amfi ? aküyüde yenı bır forum acarak soracagım tesekkurler
  • quote:

evet ileriye dogru ıkıye cıkarmak ıstıyorum ona göre amfi ? aküyüde yenı bır forum acarak soracagım tesekkurler

Bu anfi işinizi görür:http://www.aktepesound.com/?urun-1421-JBL-GTO-24001-E-MONO-AMPLiFiKATOR.html
  • tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.