Şimdi Ara

2 adet Nivea Deodorant/Roll On Alana Opetten 30 TL Yakıt Bedava(Çek Kazan içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
9.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalniz nivea 100ml. 17tl olmuş. Ayrica gecen ay carfurdan 14.45e aldigimiz pump sprey burda 21.5 yuuhh diyorum.

Nivea 100ml. Deo:

Nivea 75ml pump sprey:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Promosyonlu ürün varsa bunları alın.

Hocam eskiden ben hep set ürünler ile alıyordum çek geliyordu ama artık kampanya detaylarında set ürünler dahil değil yazıyor.
    Siz bunlardan alınca fişte set olduğu yazıyor mu ? Kazanım sağladınız mi ?

• Gratis'i telefonla aradım "mağazanızın verdiği fişi Çek Kazan kabul etmedi" dedim. Tamam biz ilgileneceğiz dediler, birkaç saat sonra yüklediğim fişi onaylamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alay Komutanı

Hocam eskiden ben hep set ürünler ile alıyordum çek geliyordu ama artık kampanya detaylarında set ürünler dahil değil yazıyor.
    Siz bunlardan alınca fişte set olduğu yazıyor mu ? Kazanım sağladınız mi ?

Alıntıları Göster
    Alırken benim de aklıma geldi ve kampanya koşullarını detaylı okudum. Bu ürünler set degil promosyonlu ürün. Aksi bir madde yoktu, Fişte Nivea deo olarak geciyor ve kazanım sağladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 7 Ocak 2020; 18:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cek kazan kampanyası seyahat boylarda geçerli değil, dikkat edin..

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Gayet net ve acik acik yazdim lakin anlamamaktaki israr neden acaba? Defalarca kez bu urunlerle kazanim sagladimki normal urun 150ml. Benim paylastigimda 100ml. seyahat boy 35ml. Ve 25ml. olanlar okumadan yazmayin. Belki deo kullanmiyor ama kozmetik vb kampanyasindan yararlanmak icin alacak kisiyede mani oluyorsunuz.

• Alay Komutanı kullanıcısına yanıt
    Fiste ikili vb diye gecmiyor. Tek urunde cikan isimle ikilide cikan isim ayni...

Teşekkür ederim, sizin söylediğiniz gibi yararlandım. Fiş onaylandı.
  • Birader senin nerede kaç defa yazdığını takip etmiyorum, son sayfada verdiğin ilk linkte 100 ml seyahat boy deodorant var ve kampanya koşullarında seyahat boy ürünlerde çek kazanımı olmadıgına dair ibare var diye uyarmak istedim. Ukala insanlarla muhattap olmam, güle güle..

• Bugün girdim gratise uçmuş fiyatlar ya, 13-14tlye aldığımiz deolara 21 etiket basmislae

• Piturjia kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Takip etmedigin şeye yorum yapma birader. Linkin neresinde seyahat boy yaziyor merak ediyorum. Surda link paylastik, denenmis deneyimlenmis birsey paylastik okumadan etmeden uyaran uyarana. Gidin 20.50ye nivea deo alin ne diyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-694A104D3

Takip etmedigin şeye yorum yapma birader. Linkin neresinde seyahat boy yaziyor merak ediyorum. Surda link paylastik, denenmis deneyimlenmis birsey paylastik okumadan etmeden uyaran uyarana. Gidin 20.50ye nivea deo alin ne diyim...
    Linkteki görselde ürün üzerinde seyahat boy yazıyor, ama 100 ml ne ara sehayat boy oldu

neyse alan ve yakıt kazanan olmuş, önemli olan bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-694A104D3

150 ml'si 20,50 tl olan ürün yerine, 100 ml olan üzerinde seyahat boy yazan 100 ml deodoranta 17 tl vermek daha makul haklısın. Senin gibi gereksiz kişilerin mesajını okumamak adına Block

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Linkteki görselde ürün üzerinde seyahat boy yazıyor, ama 100 ml ne ara sehayat boy oldu

neyse alan ve yakıt kazanan olmuş, önemli olan bu...

Alıntıları Göster
    aslında seyahat boy bu :
    akakce.com
    Nivea Men Invisible For Black & White Power 35 ml Deo Spray Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/deodorant-sprey/en-ucuz-nivea-men-invisible-for-black-white-power-35-ml-deo-spray-fiyati,354738656.html

Ancak bunu bulmak zor. decathlon verdiği zaman bu 100ml. nivea 13lira falandı baya bi almıştım. geçen 15ti ve bugün 17tl olmuş. geçen bana 75 liraya 20 lira puan mesajı gelmişti. kasa arkası ürünüydü bunlardı bunlardan gelen çekti, 20 gratis puanı, paparadan gelen 25 falan baya kombo olmuştu. kullanmadığım ürün olduğu için büyüğü 18 lira bile olsa bunu alırdım.

• Yakıtı yüklenenler var mı?

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Ben bekliyorum halen. Fiş onaylandı ama 2 gündür Opet'ten ses seda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 8 Ocak 2020; 20:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Ben bekliyorum halen. Fiş onaylandı ama 2 gündür Opet'ten ses seda yok
    Bekleyelim bakalım 10 gün içinde yansıyacak demişlerdi.
  • 10 tl alışveriş üzerine deodorant sprey 12 tl ye düşüyor. Deodorant(nivea jöle hediyeli) fiyatları 18 tl. Toplamda 30 tlye düşüyor.. Çanta boy deodorant (15 tl) ile alımda 27 tl oluyor. Güzel kombinasyon sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Bekleyelim bakalım 10 gün içinde yansıyacak demişlerdi.

Alıntıları Göster
    Benimde cumartesi onaylandı halen opet den gelen giden birşey olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.