Şimdi Ara

2 adet Nivea Deodorant/Roll On Alana Opetten 30 TL Yakıt Bedava(Çek Kazan içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
9.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz ay Carrefourdan Nivea deodorant- roll on alana Opetten 30 liralık yakıt bedava kampanyasının devamı bu defa Gratis 'te.

Aynı şekilde 2 adet nivea deodorant veya roll on alışverişi yaptıktan sonra Çek KAzan uygulamasından fişi yüklediğinizde 30 liralık opet akaryakıt hediyesi veriyor.

Bir fişte 2 adet 'ten fazla almayın 3 de alsanız 5 de bir kez 30 TL yakıt kazanırsınız.

Bu nedenle bir fiş'te sadece 2 adet alın. 2 defa yararlanma hakkı var bir telefonun.

Edit: Kampanya 3 ocak - 5 şubat arasında

Edit-2 : gratis'te kasa arkası ürünler var. Bunlar her 10 liralık ürün alımına 1 adet verilebilen ürünler. Bugünlerde Nivea Pump Sprey deo kasa arkasında 12 lira.
    Ben bizzat denedim. 1 adet raftan roll on aldım (20.50 tl) kasa arkasından da 1 adet nivea pump sprey(12.00 tl) istedim.
    Yani toplamda 2 adet nivea deodorant 32.50 'ye geldi.

2 adet fişte 2 defa yaptım ve çek kazana yükledim kabul edildi.

Sizde böyle yapabilirsiniz.

25ml-35ml gibi seyahat boyları kampanyaya dahil değil . dikkat edin !!!!
    50ml roll on - 75 ml.pump sprey ve 100 ile 150 ml. deodorantlar dahil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onevla -- 7 Ocak 2020; 13:36:56 >

• Hangi deodorantları almak mantıklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayy82 kullanıcısına yanıt
    nivea'nın küçük boyları olmasında gerisi tercih meselesi. (küçük boylar kampanya dışı )
    Gratis , Carrefour'a göre daha yağlı bir satış fiyatına sahip. Geçen ay Carrefourda roll on ve deodorantlar 17,50 civarı idi. Gratis'te 20,50.
  • Teşekkürler

• Zannımca bu ayrı kampanya olduğundan carrefour kampanyasını kullanmış olsak bile bu kampanyadan yine de faydalanabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modu Chanyu

Bu mesaj silindi.
    bende kombo yapicam mantkli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OPET güncel kampanyalar listesinde yer almıyor bu. Bi yamuk olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel , gratis’e de ilk kez girmiş olucam :)

arkadaşlar en düşük neler alabiliriz? var mı önerisi olan

• Gratis çok pahalı geçende carrefur da 14.95 olan 75ml deodorant 21 tl Gratisde,

• Gratisten 2 adet nivea deodorant alıp fişi gönderdik bakalım. Papara kart da vardı fakat tek seferde 75 tl ve üstü alış veriş şartı vardı onu şimdilik kullanmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım , 5 dakikada onaylandı. bakalım ne zaman yükleme yapacaklar.

• Geçen ay carfur.dan aldigimizda ay basinda 4gunde yakit puanlar yuklenmisti. Ay ortasinda 6 gune cikti ay sonunda tam 10.ncu gunde yuklendi. Beklemek lazim yakit puan icin. Sartlarda da 10gun yaziyor. Ayrica sirf yakit kazanmak icin alcaksaniz gratiste seyahat boy urunler arasinda 100ml. olanlar var onlardan alabilirsiniz. Onlarda 15tl cok uygun degil ama almak icin alinabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-694A104D3

Geçen ay carfur.dan aldigimizda ay basinda 4gunde yakit puanlar yuklenmisti. Ay ortasinda 6 gune cikti ay sonunda tam 10.ncu gunde yuklendi. Beklemek lazim yakit puan icin. Sartlarda da 10gun yaziyor. Ayrica sirf yakit kazanmak icin alcaksaniz gratiste seyahat boy urunler arasinda 100ml. olanlar var onlardan alabilirsiniz. Onlarda 15tl cok uygun degil ama almak icin alinabilir...
    Ben 150 ml fresh active olanlardan aldım. Fişide gönderdim ön onay süreci içinde 24 saat beklemek gerekiyor sanırım.

• redloves kullanıcısına yanıt
    Normalde cok hizli onaylar cek kazan ama hafta sonu biraz zaman alabiliyor. Mesela hafta ici cok talep goren bir kampanyasi olmazsa dakikalar icinde onayliyorlar.

• 21 tl banada mantıklı gelmedi almaktan vazgeçtim. İki adet alsam 42 tl 30 tl çek düş deodorant başı 6 tlye gelecek. Ki opette yakıtta pahalı :) düşününce gratis fiyatı cazip değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

21 tl banada mantıklı gelmedi almaktan vazgeçtim. İki adet alsam 42 tl 30 tl çek düş deodorant başı 6 tlye gelecek. Ki opette yakıtta pahalı :) düşününce gratis fiyatı cazip değil
    Verilen 30 tl yakıt puanı tek kullanılmıyor mu? Herhangi bir alt limit yok değil mi misal, 100 tl yakıt alımına 30 tl puan kullanılır gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

güzel , gratis’e de ilk kez girmiş olucam :)

arkadaşlar en düşük neler alabiliriz? var mı önerisi olan
    gitme, 15-16 liralik malı 21e satıyorlarmiş.
    ya da başka bilmediğimiz model varsa, sömürebiliriz

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    aldım bile hocam :) carrefoursa yoktu mecburen gratisten aldım fakat ihtiyacım vardı; iyi denk geldi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.