Bildirim
2 adet Nivea Deodorant/Roll On Alana Opetten 30 TL Yakıt Bedava(Çek Kazan içerir) (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben papara kampanyası ile birleştirmek için 2 tane pump sprey, duş jeli, nivea krem ve sıvı el sabunu aldım. Fişi gönderdim 15 dakikada onaylandı.quote:
Orijinalden alıntı: espanyol55
Fresh active kaç liradan aldınız? İki tane o üründen alsak kampanyaya katılabilir miyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar deneyen varmı ben ödemeyi papara ile yapacağım iki farklı fiş ama ödeme tek 75 lirayı paparadan cektiricem yani 40+35 gibi ama ödeme tek karttan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ayrı fiş ile tek ödeme yapılmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: kimlanbunlar
Arkadaşlar deneyen varmı ben ödemeyi papara ile yapacağım iki farklı fiş ama ödeme tek 75 lirayı paparadan cektiricem yani 40+35 gibi ama ödeme tek karttan.
Kasa ödemeden sonra fişi çıkarıyor.
Ben kasiyere sordum ama nafile.
Gratiste 50 ve 100 TL lik hediye kartlari varmis. Kasadaki gorevliye bir 50 TL lik kart alsam uzerine de urun alsam olur mu diye sordum. Hediye kartlari ayri gecmem lazim dedi. Bende 100 TL lik kart aldim papara kart ile ve aldigim kartla nivealarin ucretini odedim. Paparadan 25 TL iadenin yatacagini dusunuyorum. Belki gereksiz yere simdiden harcama yapmak istemeyenler icin kullanisli olabilir -
kasa arkadasındaki nivealar bugun de var mıdır arkadaslar sürwsi var mı? -
100 liralık hediye kartı ile yaptığınız alışveriş fişlerinde mali değeri yoktur yazıyor mu ? Normal fiş gibimi yani
durum ne, opet oldu muquote:
Orijinalden alıntı: sonraki sayfa
Gratiste 50 ve 100 TL lik hediye kartlari varmis. Kasadaki gorevliye bir 50 TL lik kart alsam uzerine de urun alsam olur mu diye sordum. Hediye kartlari ayri gecmem lazim dedi. Bende 100 TL lik kart aldim papara kart ile ve aldigim kartla nivealarin ucretini odedim. Paparadan 25 TL iadenin yatacagini dusunuyorum. Belki gereksiz yere simdiden harcama yapmak istemeyenler icin kullanisli olabilir -
Alisverisi dun yaptim ve fisleri dun yukledim. Cekkazan onayladi simde opetin yatirmasini bekliyorum. Cekkazan kampanyalarinda odemeyi nasil yaptigin onemli degil, belirtilen kosullar fiste yer alsin yeter
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haber verene teşekkürler bir şeylerle birleştirerek 2x18 tl deodrant aldım ve paparayla ödedim 25₺ iade gelecek, ikinci turda bir roll on ve pump sprey aldım ona da 30₺ ödedim bence iyi oldu, ihtiyaç da vardı. Hepsini pump sprey alsam daha da uyguna gelirdi
benim cumartesi günü onaylanan işlemden henüz bir ses çıkmadı daha -
opetten kod gelen varmı? -
-
ben de beklemedeyim
Benim çek geldi, kullanmaya fırsat bulamadım Mart 2020'ye kadar geçerliymiş
Bu haftamı yapmıştın işlemi hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşlemi 3 Ocakta yapmışım. Opet çeki 10 Ocakta geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Multe
Bu haftamı yapmıştın işlemi hocam
Muhtemelen gönderim günleri cuma günleri toplu gönderim yapıyorlar. -
Bu kodları opette birleştirip kullanabilirmiyiz 4 tane kod gelicek parça parça uğraşmayalım oluyorsa
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X