Şimdi Ara

2 adet Nivea Deodorant/Roll On Alana Opetten 30 TL Yakıt Bedava(Çek Kazan içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
9.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler! Çek Kazan uygulaması ile Nivea kampanyasından kazandığınız 30 TL değerinde yakıt puan cep telefonunuza yüklenmiştir. Yakıt puanınızı 10 Mart 2020'ye kadar Opet istasyonlarında benzin veya motorin alışverişlerinizde harcayabilirsiniz. Lütfen ödeme yapmadan önce cep telefonu numaranızı market görevlisine söyleyiniz. SMS almak istemiyorsanız OPET yazıp 5653'e ücretsiz gönderebilirsiniz. 4446738 Mersis no: 3511547699444790 B016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklendi 30 tl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet 30 tl yakıt yüklendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tl lik herhangi bir ürün aldım yanınada 12 tl ye 2 adet nivea pump 75 ml sprey aldım fişi onayladı

• 30 tl puanı nasıl kullanıyoruz hocam opette benim kartım falan yok? Numara mı söylüyoruz nasıl oluyor?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    numara söylüyorsunuz , yüklenip yüklenmediğine bakıyor.

sadece mazot ve benzinde geçerliymiş. Fakat dün gaz yüklettim, onda da geçti.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam telefonunuza :

Tebrikler! Çek Kazan uygulaması ile ..... kampanyasından kazandığınız 30 TL değerinde yakıt puan cep telefonunuza yüklenmiştir. Yakıt puanınızı 28 Şubat 2020'ye kadar Opet istasyonlarında benzin veya motorin alışverişlerinizde harcayabilirsiniz. Lütfen ödeme yapmadan önce cep telefonu numaranızı market görevlisine söyleyiniz. SMS almak istemiyorsanız OPET yazıp 5653'e ücretsiz gönderebilirsiniz. 4446738 Mersis no: 3511547699444790 B016

Mesaji geldikten sonra opete gidip numaranizi soyleyip opet puanlarimi kullanmak istiyorum deyin. Orda kucuk klavye var onla numaranizi girip kullandiracaklar. Telefona sms geliyor onu kasiyere soyluyorsunuz. Pembe bir fis verecek onuda pompaciya veriyorsunuz. Islem tmm. Once puna kullanip yakiti sonrada alabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: tunç1

20 tl lik herhangi bir ürün aldım yanınada 12 tl ye 2 adet nivea pump 75 ml sprey aldım fişi onayladı
    20 TL lik 10 TL lik ürün

• armani71 A kullanıcısına yanıt
    Canta boy 17lira olmus sanirsam :(

• Daha önce opetten hiç kart almadım ve üye olmadım. Direk fişlerimi yüklersem puan kazanımından sonra opette kartım daha önce olmadığı için sıkıntı yaşarmıyım

• mehmetlutfualp kullanıcısına yanıt
    sorun olmaz

• Papara ile 75 liralık hediye kartı alsak ordan 25 tl gelse, hediye kartı ile 2 li olarak deo alsak. Fiş üzerinde mali değeri yoktur falan yazar mı?

• Bende dün akşam iki ürünü aldım gönderdim 1 saat geçmeden onay mesajı geldi şimdi opetten gelecek mesajı bekliyorum.
    2 adet Nivea Deodorant/Roll On Alana Opetten 30 TL Yakıt Bedava(Çek Kazan içerir)

• Aynı gün iki defa iki ayrı işlem olarak alıp başvursak oluyor mu acaba?

Edit: Denedim, oldu. Sorun yok. 3 telefonla katılıyorum toplam. Konu sahibine teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 12 Ocak 2020; 17:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Bende dün akşam iki ürünü aldım gönderdim 1 saat geçmeden onay mesajı geldi şimdi opetten gelecek mesajı bekliyorum.
    Fiyatlar ne kadardı?
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyleri aldım. Black and white olan 18₺, yanındaki mavi pump sprey gratisin kendi kampanyası ile 12₺ (10₺üstü alışverişe) , toplam 30₺

• Toplam 30 tuttu hanıma 75 lik bişey bulsak 25 de ordan gelir dememle 75 i bulmamız 30 sn sürdü

• Multe kullanıcısına yanıt
    Fresh active kaç liradan aldınız? İki tane o üründen alsak kampanyaya katılabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Papara ile 75 liralık hediye kartı alsak ordan 25 tl gelse, hediye kartı ile 2 li olarak deo alsak. Fiş üzerinde mali değeri yoktur falan yazar mı?
    Gratisin hediye kartı mı varmış diye bakındım, netteki bilgiye göre 50 ve 100 lük varmış

50 TL hediye kartı yanına da 2 tane nivea deodorant alsak 80 TL olarak ödeyebilir miyiz acaba

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    10 tl üzeri alışverişe 12 tl ye düşüyor hocam 20 tl lik ürün alsan 2 tane verirlermi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.