Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK]2 Adet Noctua NF-A14 PWM Chromax Kutulu Faturalı Garantili Satın Al 20 Mayıs 2023 22:41 1 1 [SATILIK]2 Adet Noctua NF-A14 PWM Chromax Kutulu Faturalı Garantili Selamlar,Nisan 2019'da inventus'tan satın aldığım Noctua NF-A14 PWM Chromax 140mm'lik fanları yeni kasama sığmadığı için satıyorum. En son fotoğrafta sarı kare içinde sığmama sebebini gösterdim. Yoksa bu kasada kullanacaktım, çok da memnundum ama mecbur kaldım.Kutusu, faturası, sessizleştirme padleri herşeyi duruyor, eksiksiz teslim edilecektir. Kasaya sığmadığını fark edince fotoğrafını çekip pc'den alıp kutusuna koydum. Fotoğraflar kendi çekimimdir. Noctua NF-A12x25 PWM chromax ile takas yapabiliim, elinde olan varsa 3 adet alabilirim.İkisi için fiyat toplam 800 TL.Alıcısına hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FSP HYDRO G 850W Full Modüler Güç Kaynağı [SATILDI] ASUS ROG MAXIMUS XI CODE Intel Z390 - Intel i7 9700k - Corsair 2x8gb DDR4 3200mhz Gaming Sistem [SATILDI] Gateron Milky Yellow Pro Switch 66 Adet Lubed Filmed [SATILDI]Gazzew Boba U4t Tactile Switches 65g 71 Adet