Şimdi Ara

2 ADET SATILDI 3 KALDI & 3 TANE NIVEA ROLL-ON 15 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ankaradayım arkadaşlar. Resimde de görüldüğü gibi 3 adet Nivea Rollon var elimde. 15 TL istiyorum. Elden teslim olabilir.
     2 ADET SATILDI 3 KALDI & 3 TANE NIVEA ROLL-ON 15 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 12 Eylül 2014; 13:37:18 >

• hocam piyasada da bu fiyata zaten insanlar tek tek farklı almak varken aynı fiyata + kargo ile birlikte neden sizden alsınlar ki fiyatı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

hocam piyasada da bu fiyata zaten insanlar tek tek farklı almak varken aynı fiyata + kargo ile birlikte neden sizden alsınlar ki fiyatı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim

ben kargo ile gönderirim demedim zaten, Ankara içi satıyorum sadece ayrıca 7 lira olarak rollon nerede var ögrenebilirmiyim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

quote:

hocam piyasada da bu fiyata zaten insanlar tek tek farklı almak varken aynı fiyata + kargo ile birlikte neden sizden alsınlar ki fiyatı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim

ben kargo ile gönderirim demedim zaten, Ankara içi satıyorum sadece ayrıca 7 lira olarak rollon nerede var ögrenebilirmiyim hemen

watsons

• quote:

quote:

quote:

watsons

Watsons Kentpark
    Telefon: 0312 219 91 23

7.99 TL fiyat verdiler, her şubemizde aynıdır degişmez kesinlikle diye de eklediler. Siz hangi şubeden fiyat aldınız orayı da arayayım hemen?

• quote:

quote:

quote:

quote:

watsons

Watsons Kentpark
    Telefon: 0312 219 91 23

7.99 TL fiyat verdiler, her şubemizde aynıdır degişmez kesinlikle diye de eklediler. Siz hangi şubeden fiyat aldınız orayı da arayayım hemen?

bana buradan 7 lira değilmiş 7.99 tl miymiş demek istiyorsunuz tamam hocam ben bişey demedim siz satışa devam edin

• atoxi A kullanıcısına yanıt
    5 tanede 5 lira kar bu ürünü sık kullanan için uygun bir rakamdır. Siz fiyatları araştırmadan bir daha konulara böyle mesaj atmayın. Önce fiyatınızdan emin olun sonra yazın. İyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 lira kar oda 5 tanede. 1 tanesini 1 ay kullansa 5 aylık bir kazanç dan bahsediyoruz. o zaman 5 tl çok büyük bir rakam değil mi :)

birde ortak noktada buluşmak için kim bilir ne kadar yol parası verilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

5 lira kar oda 5 tanede. 1 tanesini 1 ay kullansa 5 aylık bir kazanç dan bahsediyoruz. o zaman 5 tl çok büyük bir rakam değil mi :)

birde ortak noktada buluşmak için kim bilir ne kadar yol parası verilir ?

hocam 10 tane var elimde 5 tanesini satıyorum isteyen alır istemeyen almaz kullanirim en fazla dert değil satılmaması yani:) Böyle yol hesabina gireceksek watsona gidis yol masrafini da hesaba katmak lazım :) Kızılaydayım hafta içi hergün yolu düşen ve almayi dusuneni beklerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gimsa da 6 lira kardesim fotosunu cekip koyarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

Gimsa da 6 lira kardesim fotosunu cekip koyarim :)

vayyy süper fiyatmış hocam, çek koyda arkadaşlar faydalansın , bende arayıp sorayım yarın sabah hemen

* Gimsa Sincan-1 şubesi arandı ve fiyatın 7,99tl olduğu teyit edildi.Arkadas resmini de koymadi malesef durust degilmis

Tel : 269 93 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 26 Temmuz 2014; 16:52:46 >
  • Satis devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 26 Temmuz 2014; 16:54:12 >
  • hocam kusura bakmayın ama fiyatlar piyasa ile aynı neredeyse. yani bir cazibesi olmalıki insanlar alabilsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

hocam kusura bakmayın ama fiyatlar piyasa ile aynı neredeyse. yani bir cazibesi olmalıki insanlar alabilsinler.

katılıyorum hocam dün gittiğim birkaç yerde fiyatlara baktım, sordum aşagı cekmişler hafta başı itibariyle o yüzden bende fiyatı güncelleyip 27 lira yaptım şu an, tanesi 5.5liraya felan geliyor..en düşük gördüğüm fiyat 6,80 di benim, saygılar
  • quote:

quote:

hocam kusura bakmayın ama fiyatlar piyasa ile aynı neredeyse. yani bir cazibesi olmalıki insanlar alabilsinler.

katılıyorum hocam dün gittiğim birkaç yerde fiyatlara baktım, sordum aşagı cekmişler hafta başı itibariyle o yüzden bende fiyatı güncelleyip 27 lira yaptım şu an, tanesi 5.5liraya felan geliyor..en düşük gördüğüm fiyat 6,80 di benim, saygılar

Anlayısınız için teşekkür ederim öncelikle. Böyle daha güzel olmus fiyat. Ve kaliteli ürünler. Hayırlı satıslar dilerim.

• quote:

Anlayısınız için teşekkür ederim öncelikle. Böyle daha güzel olmus fiyat. Ve kaliteli ürünler. Hayırlı satıslar dilerim.

Bende fiyat ile ilgili uyarınızdaki uslubunuz için teşekkür ederim, iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.