Şimdi Ara

TCL 65C845 4K - 144hz - MiniLED - GOOGLE TV - FİYAT GÜNCELLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TCL 65C845 4K - 144hz - MiniLED - GOOGLE TV - FİYAT GÜNCELLENDİ

Cihaz sıfırdan farksız olup hiç bir kusuru hatası yoktur. 1.5 Yıl Garantisi vardır. Maddi bir sorundan dolayı satışa konulmuştur. ( sıfırı şu an 90 bin lira) kargo riskli olacağından Sadece Ankara içi satış yapılacaktır. Cihaz ile ilgili soru sormadan önce lütfen araştırıp ne kadar üst seviye bir cihaz olduğunu görün. Pazarlık vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 62999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Temmuz 2026 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• selam.

ne zaman ve nereden aldınız ?

kutu fatura ve kutu içeriği duruyor mu ?

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Merhaba mesaj attığınızda dair bildirim gelmemiş o yüzden geç döndüm kusura bakmayın.

Cihazın kutusu mevcut. Hepsiburada'dan 21 Haziran 2024 tarihinde aldım. 1.5 Yıl Garantisi daha var. Evde 2.tv olarak kendi odamda duruyor. Akşamları iş dönüşü en fazla 1-2 saat izledim. Maddi bir sıkıntı da olduğum için satıyorum. Hiç bir sorunu yok kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narki kullanıcısına yanıt

Estağfurullah .

Özelden cevap yazdım hocam.

• Satışa devam

• İlanı kirlettiysem kusura bakmayın;

Aynı tv’e sahibim ve çok memnunum. Alan pişman olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • armax kullanıcısına yanıt

Yok hocam rica ederim. Bende çok memnunum ama nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum. EyvallahTCL 65C845 4K - 144hz - MiniLED - GOOGLE TV - FİYAT GÜNCELLENDİ 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam , 75'' boyutun sıfırı 75-80 arasında fiyatı . Mediamarkt'ta hem de .

Siz bu ürünün sıfırını 90 demişsiniz ama bir yanlışlık var sanırım .

TCL 65C845 4K - 144hz - MiniLED - GOOGLE TV - FİYAT GÜNCELLENDİmediamarkt
    TCL 75C845GTV 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD Mini LED Google TV Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-75c845gtv-75-inc-189-ekran-uydu-alicili-smart-4k-uhd-mini-led-google-tv-siyah-1231592.html
  • cikitare kullanıcısına yanıt

Öncelikle her saat başı ya da her gün girip 55,65 ve 75 in fiyatı ne olmuş diye bakmıyorum hocam doğal olarak. 🙂 Anlık, saatlik veya günlük olarak fiyat politikaları değişebiliyor alışveriş sitelerinin. Yarın mediamark 75 in fiyatını 100K yaparsa ilanı fiyatını artırayım mı o zaman 🙂 Ben ilanı açtığımda HB'de 65'in fiyatı 89.500, Vatan'da 91.000, MediaMark'da ise 89.900 TL idi. Ben de ona göre bir fiyat belirledim, pazarlık da olur tabi. MediaMark'ın 75 için yazdığı rakam uygun evet ama dikkatli de olmak lazım. Alacak olan arkadaşlar teslimat esnasında kutuya dikkat etsin. Açılmış mi ezilme vs var mı diye. Ben bu tv yi almadan önce gelen 2 TCL marka televizyon da bu sorunu yaşadım. Bunlarla ilgili açtığım konularım var bakabilirsin. Amazon'dan almıştım. Fiyatı piyasadan çok daha uygun diye aldığım 2 üründe kırık ve hasarlı geldi. Günlerce o kadar çok uğraştım ki anlatamam o çektiğim eziyeti. O yüzden firma değiştirip daha pahalı olmasına rağmen HepsiBurada'dan aldım. Özellikle TCL marka TV'lerin kutuların koruması çok zayıf. Şikayetvar da sayısız şikayet var. İçinde koruyucu köpük 1 adet çıkıyor ve dağıtıcı firmalar bu duruma dikkat etmiyor. Sonra mağdur müşteri olup aylarca uğraşıyorsun. Neyse kim nereden alırsa hayırlı olsun diyelim. 🙂🙋🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 14 Şubat 2025; 7:32:28 >

• Sıfırı 90 değil 66.000 tl

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

N11 sitesindeki ürünü diyorsanız eğer açıklama kısmını da okuyun lütfen!

"SERVİS TARAFINDAN YENİLENMİŞ ÜRÜNDÜR" yazıyor. Cihazın başına ne geldi de servise gitti bilmiyoruz. Güvenen varsa o fiyattan alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 24 Şubat 2025; 11:52:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.