2 adet VGA çıkışı olan monitörü yan yana koyup tek Ekran olarak kullanmak istiyorum.
HDMI çıkışları yok. Bu şekilde tek ekran ''extend these displays'' olarak kullanabilir miyim?
Birbirinin devamı olan görüntüler olmalı tek tek aynı görüntüyü göstermemeli.
Eğer oluyorsa, nasıl bir çoğaltıcı/aparat kullanmam gerekir ?
Beyler yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ofamof
2 adet VGA çıkışı olan monitörü yan yana koyup tek Ekran olarak kullanmak istiyorum.
HDMI çıkışları yok. Bu şekilde tek ekran ''extend these displays'' olarak kullanabilir miyim?
çoğaltıcı ile uzatılmış görüntü olmaz hocam. Bilgisayarda başka port varsa VGA çevirici ile bağlayın monitöre
quote:
Orijinalden alıntı: erkange
quote:
Orijinalden alıntı: ofamof
çoğaltıcı ile uzatılmış görüntü olmaz hocam. Bilgisayarda başka port varsa VGA çevirici ile bağlayın monitöre
Başka port olduğunu sanmıyorum. (Akşam bakıp kasanın arkasına cevap yazarım)
Eski bir ekran kartı Nvidia markası.
Bu durumda kullanamaz mıyım ?
DMI Anakart Üreticisi : asusTeK Computer INC. DMI Anakart Ürün Adı : P5LD2-X/1333 Anakart Çipseti:intel Lakeport-G i945GC Görüntü Bağdaştırıcısı : ASUS X1550 Series Secondary (1024 MB) Ram'in modeli : Kingston 2G-UDIMM bellek türü : DDR2 SDRAM Bellek Hızı : DDR2 667 (333MHz) Birim genişliği : 64 bit Desteklenen Bellek Türleri : DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM Maximum Memory Amount : 2 GB
ekran kartınızın arkasında (internetten gördüğüm kadarıyla) 2 adet port var. biri VGA diğeri DVI: DVI olanı bir VGA adaptör ile çevirip iki monitörü yukarıda belirttiğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: cybermorf
ekran kartınızın arkasında (internetten gördüğüm kadarıyla) 2 adet port var. biri VGA diğeri DVI: DVI olanı bir VGA adaptör ile çevirip iki monitörü yukarıda belirttiğiniz şekilde kullanabilirsiniz.