Şimdi Ara

2 Anahtar 2 lamba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evin kolidorunda 2 lamba ve 2 anahtar var. biri banyonun önünde anahtar ve lamba diğeride çıkış kapısının orada. Benim istediğim şu;

1. anahtarı actığımda 2 lambada yanıcak. 2.anahtarı actıgımda lambalar sönecek

bu normalde 2 anahtar tek lamba da oluyo bunda kafam karıştı bi yardım edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası Eti Puf -- 13 Ekim 2012; 12:51:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İki Anahtar İki Lamba Tesisatı

İki anahtar iki lamba tesisatı, bir odayı veya alanı kontrol etmek için kullanılan yaygın bir elektrik sistemidir. Bu sistem, tek bir noktadan iki lambaya erişim sağlar ve örneğin bir odanın farklı uçlarından veya bir koridorun her iki tarafından aydınlatmayı kontrol etmeyi mümkün kılar.

İki anahtar iki lamba sisteminin kurulumu nispeten basittir ve aşağıdaki bileşenleri içerir:

• İki anahtar
    • İki lamba
    • Bir vaviyen bağlantı kutusu
    • Teller

Vaviyen bağlantı kutusu, anahtarlar ve lambalar arasında bir bağlantı noktası görevi görür. Anahtarlar, vaviyen bağlantı kutusuna bağlanır ve burada lambalara giden tellerle birleştirilir. Bu bağlantı, anahtarları çevirdiğinizde lambaların açılıp kapanmasına izin verir.

İki anahtar iki lamba tesisatı, aşağıdaki avantajları nedeniyle evlerde ve işyerlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır:

• Uygunluk: Tek bir noktadan iki lambayı kontrol etmenizi sağlar.
    • Esneklik: Odanın veya alanın farklı yerlerinden aydınlatmayı kontrol etmeyi mümkün kılar.
    • Güvenlik: Anahtarları kapalı konuma getirerek odanın veya alanın kazara aydınlatılmasını önler.

İki anahtar iki lamba tesisatı, "2 anahtar 2 lamba tesisatı", "2 lambalı vaviyen anahtar tesisatı", "iki lambalı vaviyen anahtar tesisatı", "2 lamba vavien bağlantı", "vavien bağlantı 2 lamba" ve "iki anahtar iki lamba tesisatı" gibi anahtar kelimelerle arama motorlarında bulunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  2 Anahtar 2 lamba ?

İkinci lambayı ilkine paralel bağlamalısınız, seri bağlarsanız sönük yanar. Anahtarlar vaviyen anahtar olmalı.
  • Anahtarları vaviyen anahtarlara değiştirip buattan tekrar kablo çekmen lazım.
  • yukarıda verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEHHANI -- 13 Ekim 2012; 13:18:03 >
  •  2 Anahtar 2 lamba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

2 Anahtar 2 lamba ?

Nötr'ü direk bağlayıp Faz'a 2 tane vaviyen anahtar koyarak 2.ışığı 1.ışığa paralel bağlıyacağız yani Doğru anladım dimi ?
  • Yalnız şunu hesaba katmadım. Anahtarlar 2 li. biri kolidor biri banyo. Diğeri kolidor biri tuvalet. Bu sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Lİ ANAHTAR BAĞLANTISI
    8 yıl önce açıldı
    3. Stop lambası Ve led yapma
    9 yıl önce açıldı
    1.3 Corsa D Akü İkaz Lambası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan3232

Yalnız şunu hesaba katmadım. Anahtarlar 2 li. biri kolidor biri banyo. Diğeri kolidor biri tuvalet. Bu sorun

Komitatör vavien kullanın, birini vavien diğerini normal anahtar gibi kullanırsınız. Ancak her halükarda vaviene dönüştürmek için (koridoru) kablo çekmeniz lazım. Kesiti 1,5mm^2 sigortası B tipi 16 Amper olacak şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.