Şimdi Ara

2 araç arasında kararsız kaldım. yardımcı olun lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, uzun zamandır 2. el dizel otomatik bir araç arıyorum kendime. bütçem 30-32bin civarı. sonunda 2 araca kadar düşürdüm seçeneklerimi ama 2'si arasından seçim yapamıyorum.

2012 model, dizel, 125bin km, otomotik, Renault Clio 1.5 dci extreme edition mu?

2010 model, dizel, 165bin km, otomotik, Citroen C4 1.6 hdi sx mi?

ikisinin de tramer kaydı temiz, boyası değişeni yok. yardımlarınızı bekliyorum.

• C4 segment farkı ile önde tabi flyat olarak clio makul sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

C4 segment farkı ile önde tabi flyat olarak clio makul sanirim

fiyatları aynı. 2 yaş büyük sadece C4. hangisi tercih edilir bilemedim. ne dersin?
  • hiç mi yok bu 2 aracın kıyaslamasını yapabilecek bir arkadaş?
  • Ikisininde km si yuksek.ben tercih etmezdim.km si dusuk araclara bakmakta fayda var.ama illa ikisi arasinda kalsam segment farkindan kaynakli c4 tercih olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ulkemizde km takintisi cok, c4u alirsaniz konfor vs tamam derim ama 200.000kmden sonra satmaniz ciddi skinti yaratabilir. O yuzden ben olsam clioyu alirdim. 1-2sene biner cok km yukselmeden satardim..

• hangisine gönlün yatarsa onu al
  • C4 ub eski kasası çok tipsiz. Acele yoksa biraz para biriktirip Fluence bakardım ben olsam. Clio da çok küçük bence. B segmenti sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Bizim ulkemizde km takintisi cok, c4u alirsaniz konfor vs tamam derim ama 200.000kmden sonra satmaniz ciddi skinti yaratabilir. O yuzden ben olsam clioyu alirdim. 1-2sene biner cok km yukselmeden satardim..

aynen dediğin gibi düşünüp clioyu aldım, teşekkür ederim.
  • oguzhan_sbp O kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanmaniz dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: nightblueist

Hayirli olsun gule gule kullanmaniz dilegiyle

teşekkür ederim.
  • dizel bir araç düşünüyorsanız iki araç için de km çok fazla geldi bana bende aynı fiyat skalasında 2 ay araç aradım ve geçen hafta i20 dizel aldım 90 beygir 6 ileri vites 50bin km de hatasız ve full olanı bu araçların satışını da düşünmeniz gerekiyor ben iki aracıda önermiyorum. şunu da belirtmek isterim dizel motorlar uzun yol ve düşük devir isteyen motorlardır o yüzden sadece işe gidiş geliş için veya şehir içi için kullanım düşünüyorsanız dizel önermem tüplü bir araçla aynı oranda tüketim yapar ayrıca bakım maliyetleri de cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.