Şimdi Ara

2 ARAÇ ARASINDA KARASIZ KALDIM DOSTLAR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Tufan yaş 28 aranıza yeni katıldım...

Biraz düşündükden sonra eleye eleye 2 araç arasında kararsız kaldım...

Sizinde fikirleriniz ve önerileriniz olursa bu 2 araç haricinde dinlemek isterim...

-BMW 6.40 GRAN COUPE

-MERCEDES S 350L 4 MATİC

Bu iki araç arasında kaldım ama bi türlü işin içinden çıkamadım...

Öneride bulunurken nedenlerinden de bahsederseniz çok sevinirim çünkü o nedenler benim için önemli teşekkürler

• Yaşına ve çevrene hitap edecek grand coupe usta sebebi başta söylediğim gibi yaşın gencsin tam hızlı zamanın senin keyif desen o biçim hava desen o biçim ayağının altında güç desen şüphesiz mercedes ağır kalır gibi geliyor usta şimdi kendimden örnek vereyim bir mekana gidiyorum bahsettiğin araçtan inince bak çocuga baba arabasını almıs gelmıs gıbısınden veya ona hitaben ama gerçekten öyle yaşına göre ağır kalıyor.Ama bmw gran coupe ise tam sana hitap ediyor sport bir cocuga sport bir araba mantıklı ben olsam bende grand alırım veya farklı marka o paraya porsche bakabilirsin gibi gibi bu sürer gider.Ama şu grand coupe alırsan derin mavi al usta o nasıl bir mavidir ya.
  • teşekkürler dostum bencede sence birde ek olarak s63 yada s65 düşünmüştüm grand coupede şuan hazırda birtek kosiflerde mevcut oda space grey yenisini istersek 2 ay kadar beklemek gerecekmiş ...
  • s63 ,s65 dostum bak senin gibi imkanım olsa gene grand coupe derim bi kere buradan söylemekle olmaz git bak bin test sürüşü yap karar ver genc adamsın yeri geldiğinde hız yeri geldiğinde prestij hava o bakımdan dedim sana.2 ay sorunu etmiyorsan bekle derim. Bak alacağın fiyatlara cls amg önerebilirim eski kasa olabilir mesela ama 0 alıcaksın zannediyorum ozaman s63 sportif :) s65 biraz class be usta sakın yalnıs anlama benim görüşüm. Test sürüşünü yap bak et hayırlısı olsun şimdiden ama şunuda belirteyim btçeyi aşar mı aşmaz mı bilemem ama s63 AMG olmalı Grand coupe M paket olmalı hakkını veresin iyi aksamlar saygılar umarım trafikte denk geliriz kosifler tarafta :)
  • Eyw dostum denk geliriz elbet gran coupe icin zaten dedigin gibi kosiflere gelecegim on goru$meyi yaptik dolu space grey renginde gran coupe varmi$ ellerinde. Bi arkada$imda bana panemara turbo yu tavsiye etti onada bir bakacagim ondan sonra son karari veririz trafikde illaki denk geliriz koyu fenerliyim ben cadde yada stadin etrafinda oluyorum genelde zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panemera turbo güzel araç beyaz renk tercih edilmeli veya sana kalmış oda güzel bak test et kafan hangisine yatarsa özellikle genç olman iyi dene bak gör için sinsin öyle al bahsettiğin araçları almam imkansız kiralamakda olmuyor hayırlı olsun şimdiden allah kaza bela vermesin diyorum. Unutmadan aracı ne zaman alırsan al araca bindiğin zaman bi besmele çek ve bi kurban kestir kazaya belaya koruyucu okadar para veriyorsun sonucta mal canın yongası elbet ama allah kötü şeylerden korur usta iyi geceler.
  • BMW 6.40 GRAN COUPE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: piano_black

panemera turbo güzel araç beyaz renk tercih edilmeli veya sana kalmış oda güzel bak test et kafan hangisine yatarsa özellikle genç olman iyi dene bak gör için sinsin öyle al bahsettiğin araçları almam imkansız kiralamakda olmuyor hayırlı olsun şimdiden allah kaza bela vermesin diyorum. Unutmadan aracı ne zaman alırsan al araca bindiğin zaman bi besmele çek ve bi kurban kestir kazaya belaya koruyucu okadar para veriyorsun sonucta mal canın yongası elbet ama allah kötü şeylerden korur usta iyi geceler.

eyw dostum çok sağolasın kestik zaten siyah panemara turbo hayırlı olsun dedik..aracı bekliyoruz şimdi doğuşa getirtiyoruz s63 s65 bmw derken panemaya kısmet oldu..bakma benimde alacak durumum yoktu rahmetli dededen bişeyler kalınca aldım..birgün görüşürüz dostumm...

• hayırlı olsun güzel araç hemde çok :) kazasız belasız hadı bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.