Şimdi Ara

2. Aracımı da sizinle birlikte karar vermek istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk arabamı sizlerin tavsiyesi ile aldım memnun kaldım . Otomatik vitese geçmek için aracımı satttım .
    Bütcem 45000 civarı herkes de oldugu gibi kriterim az yakması ve masraf cıkarmaması
    Bu fiyatlara 2008 honda civic elegance paket ve
    Honda jazz fun paketi araçlara bakıyorum
    Ancak bi yakınımın hyundai bayiisi var . 50 bine cıktıgım takdirde kendisi bana panoramik tavan otomatik hyundai i20 otomatik vereceğini temin edipyor
    . i 20 nin yakıtının fazla olduğu söyleniyor baktıgım civicler genelde tüplü. Siz olsaydınız ne yapardınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 civic dream tüplü araç sahibiyim. genel anlamda memnunum araçtan. tasarımı yaşının çok ötesinde, lpgde yakıt tüketimi makul, konsol tasarımı idare eder, otomatik şanzımanı çok iyi.
    yalıtım çok zayıf, yol sesini içeri alır, bagajı sınıfının en küçüklerinden, yol tutuşu ortalamanın üzerinde, ara hızlanmalar ortalama altında.
  • merhaba;
    genel olarak maalesef sıfır pahalıdır dıye sıfır arac fıyatlarını arastırmıyoruz. sıfır b segmentı 50-53 lıra aralıgına otomatık araclar mevcut. 2 ay once corsa 1.4 otm enjoy almıstık bı tanıdıgımıza. o sebepten muhakkak sıfır araclarada bır bakın.
    ufak bır not: değer kaybı en az olan araclar su anda b segmentı ufak otomatıklerdır. 2013 essentıa 7.000tl tramerı olan aracı bana ekspertıze getırmıstı dayı oglu 42.000tl ye anlasmıslardı. bu aracın sıfırını 49 a kadar dusmuslerdı bız enjoyunu 51 e aldık.
  • sıfır alma.. 2-3 yasında full dolu bak..
  • 2009 civic sahibi olarak fiyatı yüksek yalıtım zayıf ama kendini sevridiyor araba.
    4 yıl 60.000 km kullandım (araç 115000de) rutin bakımları haricinde sanayi/servis yüzü göstermedi sağolsun.
    lpg ile yakıt tüketimi çok iyi ortalama 45lt lpg ile 530km uzun yol yapıyorum genelde.
    ben olsam yeni ve boş araç yerine eski ve dolu araç tercih ederim.
  • Yakınınızın tavsiyesini göz önünde bulundurun derim.

• Hocam Alacaginiz Jazz Cvt Sanziman en az yakan araba olur , benzinde binseniz bile.Jazzlar cok ekonomik.Onun disinda i20 ve Civic ayni yakar.Burada Civic'in Motorunun daha guclu ve buyuk olmasi Civic lehine. İ20 alir Lpg taktirirsaniz , yakit olarak cebinizi hic zorlamaz.Ama soyle de birsey var, sizin butce 45 bin, i20 icin o butce 50 bine zorlanacak.Sonra birde 2 bin lira Lpg masrafi var.Kasko sigorta 55 bulucak neredeyse

• Cam tavan, 1.2 mpi Jump mı 50 bine bırakılıyor??
    Önceki aracınız Almera mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Cam tavan, 1.2 mpi Jump mı 50 bine bırakılıyor??

cam tavan style dan itibaren başlamıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

cam tavan style dan itibaren başlamıyor mu?

Aynen öyle.. 1.2 de otomatik de yokmuş ayrıca.

siteden baktım sanırım model bu şekilde;

i20 1.4 MPI STYLE OTM. (BENZİNLİ) 57.350 TL + PANORAMİK, AÇILIR CAM TAVAN 2.750 TL = 60.100 TL

Bayi indirimi ile 58 bin olsa arkadaşı güzel bir fiyat vermiş aslında...
  • i20 50 bin mi ve düşün diyen var Aman yarabbi ne günlere kaldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önceki aracın almeraydı. Yakıt anlamında cok iyiydi sanayiyede hiç götürmedi 2 yıl kullandı. Bugün yakınım ile net konustum . 53000 ne 1.4 elite panoramik tavanı bırakıyor.
    Birde jazzın 2012 öncesi şanzımanları iyi midir.
    8 yasında arabaya 45 bin vermekte zor geliyor

• Hüncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabel987

quote:

Önceki aracın almeraydı. Yakıt anlamında cok iyiydi sanayiyede hiç götürmedi 2 yıl kullandı. Bugün yakınım ile net konustum . 53000 ne 1.4 elite panoramik tavanı bırakıyor.

63100 liralık aracı 53000 e bıraktıysa düşüneceğiniz tek şey neden olmalıdır keza 2-3 bin indirim olur ama 10 bin!

Araç 2015 model olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: escala

quote:

Orijinalden alıntı: mabel987

quote:

63100 liralık aracı 53000 e bıraktıysa düşüneceğiniz tek şey neden olmalıdır keza 2-3 bin indirim olur ama 10 bin!

Araç 2015 model olmasın?

başka bir bayi sıkıştırınca 60.500 e veriyor. bilmem karar veremedim yinede

• Kesinlikle i20 diyorum. Bu segmentte panoramik cam tavan sunan bu ve auris var sadece ve gerçekten arka koltuğa bile otursanız müthiş bi görüntü oluyor. Ayrıca çok iyi fiyat vermiş arkadaşınız kaçırmayın bence bu fırsatı

• quote:

Orijinalden alıntı: mami001

Kesinlikle i20 diyorum. Bu segmentte panoramik cam tavan sunan bu ve auris var sadece ve gerçekten arka koltuğa bile otursanız müthiş bi görüntü oluyor. Ayrıca çok iyi fiyat vermiş arkadaşınız kaçırmayın bence bu fırsatı

İ20 ile auris aynı segmentte değiller.

• Bugün çok alakasız bi şekilde

48000 liraya hasar kayıtsız ve orjinal 82000 km de auris 1.4d -d comfort extra aldım . Çok sağolun
  • hayırlısı olsun.
  • mabel987 M kullanıcısına yanıt
    2012 2013 mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.