Şimdi Ara

2 Arkadas Oneri Lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birimizin : 700 Civarı

800 bütçe olan benim suan bende Wildfire S var ama onu birine verip Xperia Neo V almayı düşünüyorum , arkadaş ya 8 gb hafıza kartıyla birtikte benim htcyi alacak 400 e yada başka telefon 700 e kadar , Siz dende ikimize öneri istiyoruz ben ayrica özel olarak Wildfire S ile Neo V karşılaştırması ve Neo V kullanici yorumları istiyorum sizden , Teşekkürler Şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaldizBaldans

Birimizin Bütçe : 800 civarı

Birimizin : 700 Civarı

800 bütçe olan benim suan bende Wildfire S var ama onu birine verip Xperia Neo V almayı düşünüyorum , arkadaş ya 8 gb hafıza kartıyla birtikte benim htcyi alacak 400 e yada başka telefon 700 e kadar , Siz dende ikimize öneri istiyoruz ben ayrica özel olarak Wildfire S ile Neo V karşılaştırması ve Neo V kullanici yorumları istiyorum sizden , Teşekkürler Şimdiden

Neo V almakta ısrarcı mısın bilmiyorum kardeş ama Sony xperia U ya bir bakmanı tavsiye ederim 800 lira ama hafızası arttırılamıyor 4 gb kullanabiliyorsun ve hafıza kartı takılamıyor malesef.
    Arkadaşına telefon tavsiyesi olarak ZTE Live/Cool (donanım aynı tasarımları farklı) Galaxy W veya HTC Desire C yi önerebilirim son telefon donanım olarak diğerlerinden kısıtlı ama yazılım olarak en iyisidir.

• ikinci el s2 fiyatlarina bakin zaten piyasada cok

• Peki bizim arkadas Benim telefonu 400 e almali mi yoksa başka mi bakmalı , Benim icinde önerilere devam

• arkadasin 700 tl civar atrix veya galaxy r baksin ikinci el

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.