Şimdi Ara

2 aylık fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler. Yaş 17 Boy 178 kilo 74 Kışın sınavlardan dolayı yağlanmışım ve omuzlarım biraz dar. Diyorum ki 2 ay boyunca fitness yapıp vücudumu bir şekle sokabilir miyim. Yani bel taraflarındaki yağları eritip, duruşumu dikleştirip, omuzlarıma pek olmasa da şekil verebilir miyim ? 2 ay temel oluşturup kışın okulla birlikte evde kendim aletleri temin edip çalışsam bir gelişme gösterebilir miyim ? Beslenme ve uykuya değinmeyin lütfen gereğini yapacağımı düşünüyorum. Onları araştırırım. Hiç değilse giydiğim t shirt tam otursun. Neden omuzlar boyla orantılı uzamaz ki tanrım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazını okumadım üşendim ama istediğin şekle az da olsa sokarsın. Moralin falan düzelir. Ama sıkı çalışman lazım. Sıkı çalışmayla çok büyük yol katedersin
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. moral verdiğiniz için teşekkür ederim.

• ben geçen yaz 2 ay haftada 4-5 gün gittim ve düzenli yemek yedim vücudum çok güzel toparlanmıştı ve kilo da almıştım ama diyorum ki keşke yüzmeye gitseydim
  • Vücudunu düzene sokarsın ama ufak bir gelişme olacağı için bıraktıktan sonra çok çabuk sönersin.
  • 2 ayda çok şey bekleme bel çevresini vermen biraz zor olacak

Omuzlarin dar ve sıska mı yoksa sadece dar mı

• Yaşın şu an gelişimde olduğu için gelişim sağlayacağını düşünüyorum ergenlikteyken kas gelişimin normalden kat kat daha hızlı kasların belirli olmaya başlar şekle girmeye başlar ama yediğine içtiğine dikkat edip kontrollü olman lazım zannımca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftada 4 Gün Body Programı
    11 yıl önce açıldı
    6 AYLIK TİNDER GOLD
    2 yıl önce açıldı
    TİNDER GOLD 6 AYLIK 225 TL
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ayda pek bir şey bekleme

• Orda kısa sürede yağ eritemezsin. Yağ eritmek istiyosan dövüş sporu yap kikboksa filan git 1 aya erirsin.
  • Omuzlarım sadece dar.

• atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Hocam evde kendimce çalışacağım bıraktıktan sonra. Barfiks dumbell falan, olan kas kütlesini korumak için.

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    İkisine de gidebilirim. hangisi daha faydalı olur omuzlar için.

• Answerbana A kullanıcısına yanıt
    Omuz için kesinlikle yuzmeye git dar omuzlu yuzucu yoktur

• Beyler arkadaşın durumuna benzer bi haldeyim 1.76 boy 88 kilo var göbek ellerinizden öper. ramazan sonrası 1.buçuk ay vaktim var okuldan önce nasıl bir yol izleyebilirim diyetisyen eşliğinde olabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ünal

Beyler arkadaşın durumuna benzer bi haldeyim 1.76 boy 88 kilo var göbek ellerinizden öper. ramazan sonrası 1.buçuk ay vaktim var okuldan önce nasıl bir yol izleyebilirim diyetisyen eşliğinde olabilir??

abur cuburu kes asitli icecekler yok şeker ekmek vs yok sağlıklı beslen torrenttende p90x programını indir evde 3 ay programı uygula.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.