Arkadaşlar haftada 4 gün salona gidiyorum. Şuanlık bende 3 günlük program var ama 1 günüm boşa geçiyor. Rica etsem bir program hazırlayabilir misiniz? Şuan ki programım: Salı: Göğüs - Ön kol Perşembe: Sırt - Arka kol Cumartesi: Omuz - Bacak Pazar: - Pazar günü için neler yapabilirim?
ön kol değil biceps. ön kol dirsek-bilek arasıdır. pazara ya kardiyo koy yada göğüs-biceps yap, böylece her hafta bir bölgeyi 2 kere çalıştırmış olursun. bir başka tavsiyem sırt ve bacağı ayırman.bacak tek gün çalışılmalı.
Bir zamanlar şöyle bir split denemiştim, fena degil. Omuz ve triceps Sırt Göğüs ve biceps Bacak ve kalf
quote:Orijinalden alıntı: car_26 ön kol değil biceps. ön kol dirsek-bilek arasıdır. pazara ya kardiyo koy yada göğüs-biceps yap, böylece her hafta bir bölgeyi 2 kere çalıştırmış olursun. bir başka tavsiyem sırt ve bacağı ayırman.bacak tek gün çalışılmalı. Ön kol değil forearms
Ben de hafta içi 4 gün programı düşünüyorum kendime. Göğüs, off, sırt, biceps-triceps, omuz-bacak şeklinde
Pazartesi - Salı: Off Çarşamba: Upper Body Perşembe: Lower Body Cuma: Off Cts: Upper Body Pazar: Lower Body