Şimdi Ara

2 BILGISAYAR ARASI BILGI AKTARIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende daha önce masaustu bilgisayar verdi tüm bilgilerim o alette kaldi ben bunlari simdi kullandigim laptop a aktarmak istiyorum.Bunun icin hangi ekipmana ve yazilima ihtiyacim var.Iki alettede ethernet karti mevcut.Yardimlariniz icin simdiden tessekurler.Kolay gelsin

• İki bilgisayarı birbirine bağlaman içn ya hub kullancaksın yada cross kablo kullancaksın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3045137/tm.htm
    Link'e bir bak.Sorun olursa yardımcı olayım
  • Cross kablo yapmalısın 1-3 2-6 olarak bağla
  • Cross Kablo ile bagla ve bir ag kur..
    Sonra istedigin klasorleri paylasima ac ve transferini yap..
  • hiç cross a girmiim diosan modemin kaç portlu bilmiom ama ikisini de bağla sonra msn veya türevi bi programla ikisinde de gir birbirlerini listeye ekle sora dosya gönder . Denedim jızlı gidio 1 gb film gönderdim yarım saatte falan aç bırak o göndersin bence ii bi yol olabilir ben öle yapıom tabi ki cross daha kolay ama sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko2005

hiç cross a girmiim diosan modemin kaç portlu bilmiom ama ikisini de bağla sonra msn veya türevi bi programla ikisinde de gir birbirlerini listeye ekle sora dosya gönder . Denedim jızlı gidio 1 gb film gönderdim yarım saatte falan aç bırak o göndersin bence ii bi yol olabilir ben öle yapıom tabi ki cross daha kolay ama sen bilirsin

nasıl o kadar uzun sürdü? bende 7dk da 2 film kopyalanıyor cross kablo ile. laptopda gigabit ethernet var, bilgisayarda 10/100
    klasörleri paylaşarak kopyaladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    8 yıl önce açıldı
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko2005

hiç cross a girmiim diosan modemin kaç portlu bilmiom ama ikisini de bağla sonra msn veya türevi bi programla ikisinde de gir birbirlerini listeye ekle sora dosya gönder . Denedim jızlı gidio 1 gb film gönderdim yarım saatte falan aç bırak o göndersin bence ii bi yol olabilir ben öle yapıom tabi ki cross daha kolay ama sen bilirsin

üstadim dart wader kılıklı avatarlı kardeşim yaw adamda o tarz bir modem olsa niye uğraşsınki cross kablodu msn di
  • Cross kabloyu nerden bulacagim bu duvar lan kablosu gibi bisey mi?Bide ethernet cikislarindan bagliyacagim de mi?
  • herhangi bir elektrikçiye gidip yaptırtabilirsin cross kabloyu. iki ucu olucak iki bilgisayarada bağlıyacaksın
  • kardeş en kolay yolu net cafe ye götür ağ kablolarına bağla ikisinide paylaşım aç notebook tan ve hızlıca yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiiP

kardeş en kolay yolu net cafe ye götür ağ kablolarına bağla ikisinide paylaşım aç notebook tan ve hızlıca yükle

kusura bakmada daha saçma(en hafif laf bunu buldum) bir yöntem daha tavsiye edilemezdi.. 5 dakika kablo yaptırmak yerine koskoca desktopu kafeyemi taşıycak dosya transferi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

quote:

kardeş en kolay yolu net cafe ye götür ağ kablolarına bağla ikisinide paylaşım aç notebook tan ve hızlıca yükle

kusura bakmada daha saçma(en hafif laf bunu buldum) bir yöntem daha tavsiye edilemezdi.. 5 dakika kablo yaptırmak yerine koskoca desktopu kafeyemi taşıycak dosya transferi için

haklısın valla adama 1-10 dk yapacağı iş için kafeye git diosun. sonucta cros kabloyla iki bilg arası herzaman alıs veris yapabilir.
    bunun için her defasında kafeye gitmek yerine bi kafeyle ortak olsun

• hayretsiniz ya sonuçta benim yazdığımda bir alternatif neden eleştiriyorsunuz. arkadaşa hangisi kolay gelirse onu yapar. ne malum evinin altında cafe olmadığı. belki adama 1 defalık lazım oldu şartmı kablo yaptırması!!?
    (dikkat ederseniz "bende daha önce masaustu bilgisayar verdi tüm bilgilerim o alette kaldi" diyor yani artık onu kullanmayacak ne yapsın kabloyu artık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiiP -- 23 Haziran 2005, 13:02:36 >
  • Bilgisayarları cross kablo ile bağladıktan sonra şunu transfer edecektim, bunu edecektim diye uğraşma... XP'de "File & Settings Transfer Wizard" "Dosya ve Ayar Aktarma Sihirbazı" var. Bütün ayarların ve seçtiğin dosyalar tak tak... Diğer bilgisayarda..
  • quote:

hayretsiniz ya sonuçta benim yazdığımda bir alternatif neden eleştiriyorsunuz. arkadaşa hangisi kolay gelirse onu yapar. ne malum evinin altında cafe olmadığı. belki adama 1 defalık lazım oldu şartmı kablo yaptırması!!?
    (dikkat ederseniz "bende daha önce masaustu bilgisayar verdi tüm bilgilerim o alette kaldi" diyor yani artık onu kullanmayacak ne yapsın kabloyu artık.)

ya arkadaşım alkol varmı? Merhaba arkadaslar bende daha önce masaustu bilgisayar verdi tüm bilgilerim o alette kaldi ben bunlari simdi kullandigim laptop a aktarmak istiyorum diyor.. illa kablosuz yapsın diyorsan wi-fi sistem kursun akşam akşam insanı delirtmeyin. KABLO diyorum KABLO 2-3 milyona yapıyorlar BOYNUNA TAKIP TAŞIYABİLİRSİN.. isterse cafe 1 kat aşağında olsun koskoca desktopı neden taşısın adam NE ALTERNATİFİ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theshiver -- 25 Haziran 2005, 1:50:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.