Bildirim
2 bilgisayarda aynı steam hesabi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba,
Bende evde çift bilgisayar kullanıyorum, böyle bi şey mümkün değil malesef
Ucuza cs:go lu hesaplar satılıyor forumda ilerki zamanlarda bir smurf hesabına ihtiyaç duyuluyor bence al bi tane oynarsın hemde 2. hesabın olmuş olur . -
Bilgilendirme icin tesekkurler nasil satin alabilirim ? Kredi karti veya internet uzerinden alisveris yapabilecek mataryellere sahip degilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oynarsın sıkıntı olmaz aynı anda sadece oyun acılmaz steam hesabını acabılırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Weed Man
Merhaba,
Ucuza cs:go lu hesaplar satılıyor forumda ilerki zamanlarda bir smurf hesabına ihtiyaç duyuluyor bence al bi tane oynarsın hemde 2. hesabın olmuş olur .
nasıl mümkün değil ? adam steam hesabıyla giriş yapacak isterse 50 bilgisayara giriş yapsın oynasın aynı anda oynamaya çalışmıyor tabiki tek hesaptan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Weed Man
Merhaba,
Ucuza cs:go lu hesaplar satılıyor forumda ilerki zamanlarda bir smurf hesabına ihtiyaç duyuluyor bence al bi tane oynarsın hemde 2. hesabın olmuş olur .
Kesin bilginiz olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin.
2 steam hesabı açıkken, ikisiyle aynı anda cs'ye giremezsin sadece, onun dışında her türlü oynarsın. -
Dene @Washta yorumunu bekliyorum kardeşim. -
Oynarsın. -
Arkadaslar deneyemedim yolculuga cikmam gerekti ama bende merak ediyorum boyle bir durumla tekrar karsilasirsam konuyu guncelleyecegim yorumlar icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X