Şimdi Ara

2 bilgisayarda aynı steam hesabi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar cogunuz gibi bende CS hastasiyim , suan cs:go iniyor bilgisayarima ama 4 saat falan surucek internet cafeye gitsem steam hesabimdan cs:go oynayabilir miyim bir yandan evdeki bilgisayarda inerken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bende evde çift bilgisayar kullanıyorum, böyle bi şey mümkün değil malesef
    Ucuza cs:go lu hesaplar satılıyor forumda ilerki zamanlarda bir smurf hesabına ihtiyaç duyuluyor bence al bi tane oynarsın hemde 2. hesabın olmuş olur .
  • Bilgilendirme icin tesekkurler nasil satin alabilirim ? Kredi karti veya internet uzerinden alisveris yapabilecek mataryellere sahip degilim

• oynarsın sıkıntı olmaz aynı anda sadece oyun acılmaz steam hesabını acabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

Merhaba,

Ucuza cs:go lu hesaplar satılıyor forumda ilerki zamanlarda bir smurf hesabına ihtiyaç duyuluyor bence al bi tane oynarsın hemde 2. hesabın olmuş olur .

nasıl mümkün değil ? adam steam hesabıyla giriş yapacak isterse 50 bilgisayara giriş yapsın oynasın aynı anda oynamaya çalışmıyor tabiki tek hesaptan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

Merhaba,

Kesin bilginiz olmadığı konularda insanları yanlış yönlendirmeyin.

2 steam hesabı açıkken, ikisiyle aynı anda cs'ye giremezsin sadece, onun dışında her türlü oynarsın.
  • Dene @Washta yorumunu bekliyorum kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynarsın.
  • Arkadaslar deneyemedim yolculuga cikmam gerekti ama bende merak ediyorum boyle bir durumla tekrar karsilasirsam konuyu guncelleyecegim yorumlar icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.