Şimdi Ara

2 CDLİK VCDLERİ TEK CD(DİVX) NASIL YAPILIR?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 cdlik vcdleri tek bir cd boyutunda divx yapmak istiyorum
    Bir çok program denedim ayarları yaptıgımda net bir sonuç alamıyorum ya 300 mblik kalitesiz bir video
    ya da 700mb dan fazla tek cd ye sıgmayacak videolar elde ettim

Otamatik olarak ayarlarını 700 mbta uygun olarak yapabilecek yada AutoGordianKnot daki gibi output size yi ayarlayabilecegim
    bir program arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Burayı bir inceleyin, sanırım faydası olacaktır.
  • Dostum inceledim ama tam olarak aradıgım şey diil
    vcd gear ile videoları mpg yapıp sonra AutoGordianKnot ile çevirdim
    ancak çok uzun zaman alıyo tek programda ve hızlı şekilde nasıl yapabilirim
  • atakan84:
    cok güzel link, yapmiyorum ama sakliyacagim, ihtiyaci olup ugrasana vermek gerek.

sinansiemens:
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 14 Ocak 2008; 3:28:00 >
  • @Atakan84 arkadşımızın verdiği rehber ile de yapılabileceği gibi, daha kaliteli sonuçlar alabileceğiniz fakat biraz daha yorucu bir rehber de ben vereyim istedim. Orj Vcd nizin görüntü kalitesinden ödün vermeden çeviri yapabiliyorsunuz. Bir kaç film çevirdim ve görüntü orj. vcd ile aynı denecek kadar iyi.

(http://www.divxplanet.com/docs/vcdtodivx/index.php)

Not: VCD deki .DAT dosyasını da direk ayar yapmadan basit şelikde Divx e çevirecek yazılımlar bolca var ama bu iki rehberle, biraz uğraşarak kaliteli sonuçlar alırsınız. Ayrıca video çeviri işlemi, video nuzun boyutuna ve verdiğiniz kalite ayarlarına, ayrıca sistem hızınıza bağlı olarak değişiklik gösterir. Yani video çevirmek istiyorsanız biraz zaman ayırıcaksınız.
  • Galiba olayı çözdüm ama (http://www.divxplanet.com/docs/vcdtodivx/index.php) bu
    adreste çok ugraşılmıs ses ve görüntü ayrılmış sonra birleştirlmiş

Ben TMPGEnc programı ile dat olan dosyaları birleştirip mpg yapıyorum sonra drdivx programı
    ile istedigim boyutu verip çeviriyorum sonuç mükemmel oluyo yardımlarınız için teşekürler paylaşımlarınz sayesinde bu işi çözdüm.
  • he he winavi video convert i kullan biraz alıştırmadan sonra bırakamayacaksın benim gibi
  • winavi video convert güzel program ama istedigin boyutu seçemiyosun
    1,28gblık bir filmi çevirdim 620 mb oldu bu ayarları sakladım sonra 1.26 gb lık bi fim cevirdim bu
    sefer 720 mb oldu nasıl iş anlayamadım.bana tek cd ye uygun bi şi lazımdı buldum tmpgenc ve dr divx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.