İlk olarak lütfen şikayet etmeyin acil lazım olan birşey. Green Street Hooligans filminin 1.04 saatinde Bovver ve 2 tane adam ile arabada dinledikleri bi şarkı var. bilen varsa yardımcı olabilir mi acil lazım ?
Green Street Holigans soundtracks yaz google'a bak oradan.
Biliyorum yaa NFS'de çalıyodu dur bi hatırlasam beyler şimdi mırıldarım ama
quote:
Orijinalden alıntı: meRds.
İlk olarak lütfen şikayet etmeyin acil lazım olan birşey. Green Street Hooligans filminin 1.04 saatinde Bovver ve 2 tane adam ile arabada dinledikleri bi şarkı var. bilen varsa yardımcı olabilir mi acil lazım ?
1. film mi ? dk olarak kaç ? 60 dk falan mı ?
Sonunda be al aga
64. dakikanın sonlarına doğru 1. film.
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome99
Sonunda be al aga
kardeşim büyüksün ya çok saol
quote:
Orijinalden alıntı: meRds.
64. dakikanın sonlarına doğru 1. film.
Hocam yolladık işte buyur
Hocam biraz aradık ama olsun
EDİT : Ne demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome99 -- 24 Kasım 2011; 0:17:18 >
Buyur dostum şarkı bu Edit: Benden hızlı davranmışlar hem de aynı link paylaşılmış. @Awesome99 doğruyu söyle "eye for an eye" sözlerinde mi buldun şarkıyı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 24 Kasım 2011; 0:18:43 >
Beyler çok saolun size minnettarım
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK
Buyur dostum şarkı bu Edit: Benden hızlı davranmışlar hem de aynı link paylaşılmış. @Awesome99 doğruyu söyle "eye for an eye" sözlerinde mi buldun şarkıyı
Doğruyu söylüyorum '' Green Street Hooligans Rap Song '' Yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome99
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK
Doğruyu söylüyorum '' Green Street Hooligans Rap Song '' Yazdım
Mantıklı Ben de bi halt anlayamadım. İçinden Eye for an Eye lafını çıkarttım ordan buldum. Neyse sonuçta bulundu... O zaman bu da senden bana gelsin 40. saniyeye kadar : ) http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/15935/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme