Şimdi Ara

2. Defa mezun kalanlar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gecenin bir vaktinde bunu yazma ihtiyacı hissettim. Ben de sizler gibi 2 defa mezuna kaldım. Psikoloji durumunuzu çok iyi anlıyorum, bunu en iyi ben bilirim. Size sadece şunu söylemek istiyorum güzel insanlar. Herkesin cesaret edemeyeceği bir başardınız siz. Emeğinizin karşılığını alacaksınız, size gülenlere cevabınızı çok iyi bir şekilde vereceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun, hayatınız daima güzel olsun :)) Bana geçen sene bunları diyen biri olmadı ama ben size bunları söylemek istedim. Kendinize iyi bakın, amaçlarınızdan hiç şaşmayın. Hedefinize ulaşacaksınız, sabırlı olun.

• Önceki yıllardaki sıralamaniz kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kırık obp ile gireceğim sadece 2 arkadaşıma söyledim onlar da en yakınlarım değil dershaneden aynı bölüme denk geldiğimiz arkadaşlarıma söyledim.Herkesin kırık obp ile olmaz laflarını duymaktansa kimsenin bilmemesinin daha iyi olacağına karar verdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reyb kullanıcısına yanıt
    Kırık obp ile nasil olmuyor kardesim basbaya oluyor moralini bozma

• Hocam daha düşük yapıp rezil olmayalım da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyb kullanıcısına yanıt
    ben de kırıkla giriyorum hocam. istemediğim bir yerdeyim aile zoru ile. türkiyenin en iyi üniversitesindeyim kuşkusuz ama en kötü bölümündeyim. hedefim itü uzay, en kötü ytü endüstri. bu yola girmeden önce her şeyin bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. ama güçlendirdi beni. istersen dertleşebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 yıl sonra sınava girmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah hocam teşekkür ederim

• Ulan siz iyisiniz bu benim 3.mezunum yaş 21 liseden 0 çıktım düz lise öğrencisiyim acelem de yok açıkcası hedef mimarlık
  • uçankeko kullanıcısına yanıt
    ilk sene 84 k ikinci sene 24 k son senemde 2800 hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eravu

ilk sene 84 k ikinci sene 24 k son senemde 2800 hocam
    ilk yıl nasıl çalıştınız hocam 2.yıl nasıl 24kya çektiniz hangi derse nasıl çalıştınız hangi kaynakları çözdünüz ve nasıl bir programla çalıştınız. Nasıl bir programla çalıştınız

• eravu E kullanıcısına yanıt
    Önerilerin varsa kısa da olsa bahseder misin hocam? Ya da yeni bi başlığa yazabilirsin. Daha fazla insan görebilir.

• Kırık OBP ile hazırlık okurken hazırlanıyorum ama bu sefer sayısal değil eşit ağırlık

• .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.