Şimdi Ara

2 Dilek Hakkınız Olsa Ne Dilerdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PKK'nın Ortadan kalkması(yandaşları falan hepsinin)

• Sonsuz dilek hakkı
    Onu dileyemiyorsak
    Ailemin ve akrabalarımın hayatımızın sonuna kadar rahatça sağlık, huzur ve refah içinde yaşaması
    Sherlock gibi bir zeka
    Bunlar geldi aklıma şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 26 Temmuz 2015; 3:09:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuz Dilek Sonsuz Güç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm insanlık için barış ve mutluluk dilerdim.Kendime dilersem de aynı yola çıkacağı için bu şekilde daha karlı diye düşündüm
  • http://ufovakasi.blogspot.com.tr/ Bloguma Karşılıklı Reklamcı Arıyorum eGer kabul ederseniz reklam boyutu 130x130 olucak siteye ekleyecegim..

İlki Reklam Karşılıklı Reklam Yapacak Biri :)
  • savaslar olmasin ve sonsuza dek tum insanlik kardesce ve onurlu bir sekilde yasasin.

• Street fighter deki ryu gibi dövüşmeyi dilerdim.

Sonsuz para makinam olmsaını dilerdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölüm sonrasına 5 dakika boyunca spectatörden bakmak isterdim.

Sırrı bozmamak adına üstteki dilekten sonra hafızamı kaybetmeyi dilerdim.

• Para
    Para

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar ve sınırsız turbo İnternet

• Işınlanma ve ölümsüzlük
  • Sevdiklerimle sağlıklı bir hayat
    Para

• cenneti dilerdim. gerisi hikaye
  • İlk olarak iyi bir saygınlık ve guzel bir iş . gerisi gelir zaten. Kadın istemiyorum bu hikaye beni cok etkiledi :

Bir adamin cirkin bir karisi varmis, bu kadin o kadar cirkin ki yuzune bakilmiyor ,bir yerden bir varlik gelmis ve adama 3 dilek hakki sunmus adam ilk olarak karısının guzel olmasını dilemis varlik istegini yerine getirmis sonra adam evine gidince karısının cok guzel oldugunu gormus ama simdide kadin cok guzelmis ve adami begenmemis evi terk etmis adam tekrar bi dilek daha, karısının geri gelmesini dilemis karisi gelmis ama kadın hem fakirlikten mutsuzmus hemde adamdan mutsuzmus . bunlara dayanamiyan adam tekrar bi dilek dilemis ve karısını eski haline dondurmus. Yani ozet olarak elindekinlen yetinmelisin.

• Kesinlikle para
    Sevdiklerimle beraber güzel bir hayat.

• quote:

Orijinalden alıntı: limitlesss61

İlk olarak iyi bir saygınlık ve guzel bir iş . gerisi gelir zaten. Kadın istemiyorum bu hikaye beni cok etkiledi :

Bir adamin cirkin bir karisi varmis, bu kadin o kadar cirkin ki yuzune bakilmiyor ,bir yerden bir varlik gelmis ve adama 3 dilek hakki sunmus adam ilk olarak karısının guzel olmasını dilemis varlik istegini yerine getirmis sonra adam evine gidince karısının cok guzel oldugunu gormus ama simdide kadin cok guzelmis ve adami begenmemis evi terk etmis adam tekrar bi dilek daha, karısının geri gelmesini dilemis karisi gelmis ama kadın hem fakirlikten mutsuzmus hemde adamdan mutsuzmus . bunlara dayanamiyan adam tekrar bi dilek dilemis ve karısını eski haline dondurmus. Yani ozet olarak elindekinlen yetinmelisin.

Adam kendisinide yakışıklı yapsaydı ya

• o zamanda para sıkıntı olucaktı
  • http://www.cibuu.com/blog/2015/08/10/sosyal-medya-hesaplarini-kapattiracak-10-klise/ şu paylaşımları yapan akrabaların ortadan kalkmasını diliyorum..
  • enflasyonu hiç hesaba katmıyosun
  • 1.dilek:4 element kontrolü
    2.dilek:ölümsüzlük
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.