Merhaba, 2. dönem kaydımı yaptırmamayı düşünüyorum. Bu sene ilk senem, ilk dönem kaydımı yaptırdım sorunsuz şekilde ama sınavlara da girmemiştim. Bunu da dikkate katarak 2. dönem kayıt yenileme yaptırmazsam nasıl bir durum olur? kaydım silinir mi veya dondurulur mu? ayrıca askerlik tecili için sanırım 2 yıl üst üste kayıt yaptırılmazsa tecil bozuluyormuş. yeni bir düzenleme var mı bu konuda yoksa aynı şekilde mi devam ediyor.
hiç bi şekilde aöf bürolarına ulaşamıyorum telefonla, ilçede oturduğum için bürosu da yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler.
Merhabalar, benim için çok önemli bir soru; 1. sınıf Uluslararası İlişkiler öğrencisiyim. Bahar dönemi Kaydımı yeniletmedim. Sanırım yarın sadece mazeretliler için kayıt yeniletme son gün. Kaydımı yeniletmediğim den dolayı Askerlik tecil işlemim yapılmayacak mı acaba ? Ve beni hemen askere çağırırlarmı ? 25 yaşındayım. Eğer tecil yapılmaz ise geçen sene yaptığım gibi Kayıt sildirmekle 1 yıl tekrar tecil hakkı kazanır mıyım bilginiz var mı ? saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme