Şimdi Ara

2.dünya savaşını konu alan kitap.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.dünya savaşını konu alan güzel bir kitap arıyorum.D&R da bulabileceğim kitaplar söyler misiniz ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler

• D&r de bulamazsin ama nadirkitap a bak.
    Guj sajer askerin oykusu
    Adamin annesi alman babasi fransiz alman ordusunda rusya da savasiyor, sonra da fransiz ordusuna katiliyor. Kendi kaleminden.
    Baskisi yok, altin kitaplar basmis 20 25. Yil once.
    Yone baskisi plmayan en uzun gunun sirri var. Baskan yayinlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim bi araştıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GomuGomuNo

2.dünya savaşını konu alan güzel bir kitap arıyorum.D&R da bulabileceğim kitaplar söyler misiniz ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler

2. Dünya Savaşı Tarihi 2 Cilt Takım - Liddell Hart
  • Arkaplanında 2. Dünya savaşı olan ve gerçeğe çok yakın kurgulara sahip olan Glenn Meade'in Kar Kurdu, Brandenburg ve Sakkara'nın Kumları'nı mutlaka öneririm.

Kitaplar bittikten sonra acaba anlatılanlar gerçek olabilir mi diye düşünüyorsunuz.

• şavaşı Almanların ve Japonların kazandı kurgu romanlar var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

Arkaplanında 2. Dünya savaşı olan ve gerçeğe çok yakın kurgulara sahip olan Glenn Meade'in Kar Kurdu, Brandenburg ve Sakkara'nın Kumları'nı mutlaka öneririm.

Kitaplar bittikten sonra acaba anlatılanlar gerçek olabilir mi diye düşünüyorsunuz.

Hayatımda şu 3 kitaptan aldığım hazzı başka hiçbir kitaptan almadım ve bende etkisi acaip oldu,kafamda senaryolar oluşturmaya başladım şiddetle tavsiye ederim!
    O kadar polisiye roman okudum grangeden, tess'den bunlar başkaydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

Arkaplanında 2. Dünya savaşı olan ve gerçeğe çok yakın kurgulara sahip olan Glenn Meade'in Kar Kurdu, Brandenburg ve Sakkara'nın Kumları'nı mutlaka öneririm.

Hayatımda şu 3 kitaptan aldığım hazzı başka hiçbir kitaptan almadım ve bende etkisi acaip oldu,kafamda senaryolar oluşturmaya başladım şiddetle tavsiye ederim!
    O kadar polisiye roman okudum grangeden, tess'den bunlar başkaydı

Her cümlenize katılıyorum. Glenn Meade diğer polisiye yazarlardan çok daha farklı yazıyor.

Kitabı kapattığınız zaman bitmiyor kitap kafanızda kurgular sürekli devam ediyor.

Bu arada Sakkara'nın Kumları için bir okur testi hazırlamıştım, çözmek isterseniz:http://beyazkitaplik.blogspot.com/2012/06/sakkarann-kumlar-glenn-meade-okur-testi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.