Şimdi Ara

2 Ekran karetı sorunu leptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba Arkadaşalr Bilgisayarım packerd bell ve oyunlarda ıntel 4000 i goruyor dıger ekran kartı olan nvdia 710m gormuyor formattan sonra goruyodu sımdı nedense gormuyor heerseyı denedım ndvdia denetım masasından herseyı yaptım fakat cozum yok lutfen bılen bırı varsa tomb rıder gıbı oyunlar ıntelı goruyor ugrasyorum ama olmuyor Lutfenn

• Çözüm yolu:

Nvidia kontrol panelinden değiştirilebilir grafik bölümünü bulacaksın. (Muhtemelen Güç sekmesi altındadır) ordan manuel olarak ekran kartını seçeceksin.

Eğer laptopun kendi driverlerini yüklemediysen şöyle bir durum olabiliyor,

Intel sürücüsünü yüklüyorsun sonra nvidia sürücüsü yüklenirken intel sürücüsü siliniyor veya tam tersi.

Recovery menüsünden sistem kurtarma yaparsan fabrikada yüklenen windows geri yüklenecektir, çok çok driverleri güncellersin sorunun biter
  • Benım kontrol panelinde öyle bir bölüm yok 3d ayarları felan var hepsını denedım olmadı fakat kurtarma ıslemını denemedım deniyim mi işime yarar mı

bu arada cevabın ıcın tesekkur ederım
  • ilk başta bi ekran kartını güncelle. sonra büyük ihtimal 3d seçenekleri gelecektir. combofix kullanma optimus ayarlarını bozar. ayrıca şu siteye bakabilirsin

http://www.enpedi.com/2010/10/nvidia-optimus-test-tool.html

bi de mesajları alıntılarsan daha kolay cevap alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.