Şimdi Ara

2 ekran kartı birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) Anakart (BENDE OLAN)
    SAPPHİRE HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı (1 TANE VAR 1 TANE DAHA ALIP BİRLEŞTİRMEK İSTİYORUM)

BU EKRAN KARTINDAN 2 TANE ALIP BİRLEŞTİRMEK İSTİYORUM UYARMI YADA OLURMU NASIL YAPABİLİRİM ACİL YARDIM BU ANAKARTTA CROSFİRE DESTEGI VARMI KAÇ WATT ENERJİ YETER BENDE SUAN 600 WATT VAR YETERMİ YETMEZMİ LUTFEN BİLGİ VERİN ŞİMDİDEN SAOLUN

• Anakartınız tek kart taktığınızda 16x olarak çalışıyorken 2. kartı taktığınızda (16x)+(4x) şeklinde çalışıyor. Dolayısı ile performans kaybı yaşıyorsunuz. Alacağınız ikinci karttan tam yararlanmak isterseniz daha üst sınıf bir anakarta geçmeniz gerek. (Normalde en az 16x+8x tavsiye edilir.) Diğer sorunuza gelecek olursak, iki kart en fazla 567watt çekiyor. Ki bu tüm sistem değil. Dolayısı ile 750watt bir psu'ya ihtiyacınız var en az. Buradan kendiniz de inceleyebilirsiniz: http://www.guru3d.com/articles-pages/asus-radeon-hd-7970-crossfire-review,7.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.