Şimdi Ara

2. Ekranı Bağlama Sorunu [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
36.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, heves ettim gittim ikinci bir ekran aldım. Birisinde oyun oynarken diğerinde stream falan gibi şeyler için kullanacaktım lakin, 2. monitörü bir türlü bağlayamadım. Ekran kartım HD7770 , 1 DVI - 1 HDMI - 1 DP girişi mevcut kartta. Normal ekranımı DVI den alıyorum VGA çevirici ile sorun yaşamıyorum. 2. ekranı HDMI girişine taktım. Aldığım bir dönüştürücü ile ama ne yaparsam yapayım birtürlü görüntü alamadım yani ekranı görmüyor bilgisayar. Ekran kartının HDMI girişinde sorun yok onu test ettim televizyona bağlayarak. Aldığım çeviricide mi sorun var diye düşündüm gittim onu birebir değiştirttim media markt dan ama nafile. İkinci aldığım ekran kendi ekranımın birebir aynısı markası boyutu herşeyi aynı. Resim aşşağı ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjuans -- 8 Haziran 2014; 18:19:04 >

• Masa üstünü sağ tıkla ekran çözünürlüğünü tıkla!

Algıla olmadı Tanımla de!

• Onuda denedim hocam, ekranı hiç görmüyor bilgisayar.

• bonjuans kullanıcısına yanıt
    windows tuşuna basılı tut P tuşuna 3 kere bas ardından hemen enter de
  • Maalesef hocam oda olmadı , tüm modları denedim ordaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjuans

Merhaba arkadaşlar, heves ettim gittim ikinci bir ekran aldım. Birisinde oyun oynarken diğerinde stream falan gibi şeyler için kullanacaktım lakin, 2. monitörü bir türlü bağlayamadım. Ekran kartım HD7770 , 1 DVI - 1 HDMI - 1 DP girişi mevcut kartta. Normal ekranımı DVI den alıyorum VGA çevirici ile sorun yaşamıyorum. 2. ekranı HDMI girişine taktım. Aldığım bir dönüştürücü ile ama ne yaparsam yapayım birtürlü görüntü alamadım yani ekranı görmüyor bilgisayar. Ekran kartının HDMI girişinde sorun yok onu test ettim televizyona bağlayarak. Aldığım çeviricide mi sorun var diye düşündüm gittim onu birebir değiştirttim media markt dan ama nafile. İkinci aldığım ekran kendi ekranımın birebir aynısı markası boyutu herşeyi aynı. Resim aşşağı ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Merhabalar, İlk resimde kullandığınız hem HDMI TO DVI, hem DVI TO VGA ile görüntü alamazsınız maalesef. HDMI TO DVI size dijital yayın verirken, DVI TO VGA analog yayın verecektir. Yapmanız gereken, HDMI TO VGA bir çevirici bulmak, veya aldığınız monitörü iade edip, HDMI girişi olan bir monitör almak olmalıdır.

Ayrıca burada bahsettiğim HDMI TO VGA tek parça halinde satılan kablolardır.

Örnek olarak resim ekleyeyim:

İyi günler dilerim.

• Anladım , çok teşekkür ederim hocam iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Band 20 sorunu çözüldü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjuans

Merhaba arkadaşlar, heves ettim gittim ikinci bir ekran aldım. Birisinde oyun oynarken diğerinde stream falan gibi şeyler için kullanacaktım lakin, 2. monitörü bir türlü bağlayamadım. Ekran kartım HD7770 , 1 DVI - 1 HDMI - 1 DP girişi mevcut kartta. Normal ekranımı DVI den alıyorum VGA çevirici ile sorun yaşamıyorum. 2. ekranı HDMI girişine taktım. Aldığım bir dönüştürücü ile ama ne yaparsam yapayım birtürlü görüntü alamadım yani ekranı görmüyor bilgisayar. Ekran kartının HDMI girişinde sorun yok onu test ettim televizyona bağlayarak. Aldığım çeviricide mi sorun var diye düşündüm gittim onu birebir değiştirttim media markt dan ama nafile. İkinci aldığım ekran kendi ekranımın birebir aynısı markası boyutu herşeyi aynı. Resim aşşağı ekliyorum yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler.

vga analog sinyal ile dvi cıkışı ile 2 ekranı calıştıramazsın 2 side hd yada dvi yada hd dvi olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.