Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki linkteki aracla ilgili sahibiyle görüştüm, yarın konuşacağız arabayı görmeyi gideceğim. özellikle dikkat etmem gereken bir nokta var mı sizce ? bi de asıl ederi nekadardır bu aracın ? ne kadarlık pazarlık payım olabilir sizce ? Araçta VSA da olduğunu söyledi araç sahibi. 2006 model ile 2010 model arasında ne gibi farklar var ? çok büyük farklar olduğunu göremedim ben açıkcası.. yardımlarınızı bekliyorum.
Benim bildiğim 2009da çıkan makyajlı modellere kadar Premium donanımda VSA yoktu.
özel siparişle ekletilmiş olabilir mi ?
araçta VSA olmadığı gibi zaten arkadaşın telefonda söylediği bazı şeylerin araçta eksik olduğunu gördüm. iç döşemeler krem renginden çikolata rengine dönmüş neredeyse:) Tekerlekler eskimiş, 4 tekerin de değişmesi gerekiyor. 28-29 önerdim, kabul etmedi, hayırlı satışlar dedik ve ayrıldık... Ne kadar zor 2. el istediğin bi aracı bulmak pfff.. :) Paranda olsa karşındaki insana güvenemiyorsun bir türlü... neyse. konu silinebilir.
VSA siparişle sonradan ekletilebilecek birşey değil bu arada, fabrikadan o şekilde gelmesi lazım bilgi olsun.
biliyorum dostum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme