Şimdi Ara

2.EL 30 BİN TL YE ALINA BILECEK EN IYI ARACLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN İSMİM ÖZGÜR 30 BİN TL GİBİ NAKİT PARAM VAR 2.EL DİZEL BİR ARAÇ DÜŞÜNÜYORUM 2 AYDIR ARAŞTIRMA İCİNDEYİM

BANA ÖNERE BİLECEGİNİZ ARAC VARMI?

BANA EN YAKIN TERCİH FİAT

2012 MODEL PUNTO

1,3GRANDE MJ ACTİVE
    1,3MULTİJET EASY
    1,3EVO ACTİVE
    1,3MJ POP

BU 4 ARAÇDAN HER HANGI BIRISI OLABILIR FARKETMIYOR..

BU ARACLARIN YAKIN OLMA SEBEBLERİ İSE
    1:VERGİSİ
    2:YEDEK PARCA SIKINTISI OLMAYIŞI
    3:H.B KASALARDA WW POLO CORSA VE FİESTADAN DAHA GENIS BIR ARAC

ACIKCASI SUNUDA BELIRTMEK ISTERIM...

DONANIM ONEMLI DEGIL MOTORU SAGLAM OLSUN YOLDA BIRAKMASIN YETER
    ALDIGIM ARACIDA EN AZ 10 YIL KULLANMAYI DUSUNUYORUM KESINLIKLE

• 10 yıl kullanmak için Fiat marka araba almazdım eğer b sınıf tercih edilecekse 2012 fiesta çok temiz ve sıfır ayarında bulunabilir. Benzin düşünürseniz mitsubishi colt c sınıfına çıkmak isterseniz Honda civic öneririm ayrıca Honda City de bakmanızı önerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

10 yıl kullanmak için Fiat marka araba almazdım eğer b sınıf tercih edilecekse 2012 fiesta çok temiz ve sıfır ayarında bulunabilir. Benzin düşünürseniz mitsubishi colt c sınıfına çıkmak isterseniz Honda civic öneririm ayrıca Honda City de bakmanızı önerebilirim

Asıl kendini senelerce kanıtlamış, piyasası olan, servis sıkıntısı çekmeyeceği bir marka olan Fiat, model olan Punto en iyi tercih olur. Evo'lar iç mekan olarak çok daha iyi. Zaten o fiyata Evo veya Yeni Punto alınır. Benim kendi düşüncem benzinli lpgli araçların daha mantıklı olduğudur. Dizel araçlar günümüzde daha karmaşık olduğu için arıza olasılığı daha fazla. Bakım periyotları Benzinli Punto'nun 20bin km iken Dizellerin 10bin. Hatta 1.4 Mutliair 105 beygirlik motor tercih edilirse tadından yenmez.

C sınıfı düşünürseniz 2010-2011 Cerato'lara bakın mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 10 Ekim 2013; 20:32:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

10 yıl kullanmak için Fiat marka araba almazdım eğer b sınıf tercih edilecekse 2012 fiesta çok temiz ve sıfır ayarında bulunabilir. Benzin düşünürseniz mitsubishi colt c sınıfına çıkmak isterseniz Honda civic öneririm ayrıca Honda City de bakmanızı önerebilirim

Asıl kendini senelerce kanıtlamış, piyasası olan, servis sıkıntısı çekmeyeceği bir marka olan Fiat, model olan Punto en iyi tercih olur. Evo'lar iç mekan olarak çok daha iyi. Zaten o fiyata Evo veya Yeni Punto alınır. Benim kendi düşüncem benzinli lpgli araçların daha mantıklı olduğudur. Dizel araçlar günümüzde daha karmaşık olduğu için arıza olasılığı daha fazla. Bakım periyotları Benzinli Punto'nun 20bin km iken Dizellerin 10bin. Hatta 1.4 Mutliair 105 beygirlik motor tercih edilirse tadından yenmez.

C sınıfı düşünürseniz 2010-2011 Cerato'lara bakın mutlaka.

Yanlız önerdiğim markalar Ford ve Honda onlarında servisi yaygın sorun çıkarma ihtimali daha az ve kendilerini kanıtlamışlar satarken her türlü Fiattan daha çok para eder. Bu arada Fiat markasıyla geçmişte yaşadığımız sorunlarında etkisinden dolayı 10 sene binilmesi zor dedim.
    10 sene binmek için benim önceliğim Japon olur ama illa dizel derseniz fiesta demek durumunda kalırım.

• ARKADASLAR TESEKKUR EDERIM YORUMLARINIZ ICIN

ASLINDA 3 MODEL ARASINDAYDIM HER ZAMAN FİESTA POLO VE PUNTO

BİRMOT A GİTTİGİMDE 30 BİN TL YE 27 BİN K.M DE SORUNSUZ PUNTO VARDI

AMA OZAMAN NASİP OLMADI SIMDI ARTIK SON KOZLARIMI OYNUYORUM PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM ONDAN:(
  • Hocam bence punto iyi araç ama yinede siz bilirsiniz
  • Birmot ve Otokoçta her zaman punto ve fiesta olur , kıralik arabaları satıyorlar kredi kartina vade farksız taksit de yapıyorlar
    Punto kullanıyorum , fiesta ve polo da kiralamak suretiyle epey kullandım. Acikcasi aralarında bariz fark yok bence , fiesta yol tutuş tip nispeten sağlamlık olarak öne çıkar . Ben fiesta tercih ederim şahsen.
    Punto vergi Avantajı , yürütme maliyeti ucuzlugü , fiyat olarak ucuz.
    Polo iç mekan kalitesi daha iyi , yalıtım da bana daha iyi gelmişti ama fiyatları hakkında bilgim yok.
    Bence 1.3 Multijet avantajlı olur sizin için, performans olarak sağlamlık olarak ekonomi olarak vs. Vergi Avantajı da var.
    Diğer yandan c sınıfında focus o fiyata hepsinden iyi bence, 15 ay focus kullandım ondan sonra bu arabalar oyuncak gibi geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disconnectus_Erectus -- 11 Ekim 2013; 0:35:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Disconnectus_Erectus

cok guzel bir yorum yapmısınız aslında aynı benım dusundugum gıbı suanda sıze bır sorum olucak...

BİRMOT VE OTOKOC dan expertiz de sorunsuz gozuken hatası kusuru olmayan kiralık veya şirket cıkması arac alınırmı yanı acıkcası

otokoc ve birmottan maxium 40bin km de olacak sekılde arac alınırmı?
  • merhaba kusura bakmayın konuyla ilgili başlık bulamadım o yüzden buraya yazıyorum bir sorum olacaktı cevaplarınızı önemle bekliyorum
    uzun bir süredir araç bakıyorum 2. el otomatik vites 23.000 liraya kadar. İlk aracımız olacak ve araba kullanma konusunda acemiyiz. Bir nevi araba kulanma konusunda kendimizi geliştireceğimiz bir araç da olacak ama sürekli alıp satmak ta istemiyoruz, servis sıkıntısı,satma sıkıntısı olmayan bize sorun çıkartmayacak bir araç arıyoruz, aile için. Kararsız kaldığım üç araç var ancak bunların dışında araç önerileriniz olursa dikkate alırım.
    1. araç= 2003 model honda jazz 1.4 elite, 141.000 km, sol taraf eziklerden çiziklerden dolayı tamir görüp boyanmış, 2500 lira hasar kaydı tutulmuş, değişeni yok, tüm bakımları servisinde yapılmış, 1. el sahibi galeriye satmış galeriden yani
    2. araç= 2008 model Hyundai Getz 1.4. DOCH, 48.000 kmde, değişen, boya, çizik yok.
    3.araç= 2004 model ford focus 1.6 collection, kazasız, sahibinden, servis bakımlı, 98.000 kmde

Sizce hangisini almak daha mantıklı? cevaplarınıza önem veriyorum, lütfen ilgili ve deneyimli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadife03 -- 11 Ekim 2013; 1:16:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunhan28

Disconnectus_Erectus

cok guzel bir yorum yapmısınız aslında aynı benım dusundugum gıbı suanda sıze bır sorum olucak...

BİRMOT VE OTOKOC dan expertiz de sorunsuz gozuken hatası kusuru olmayan kiralık veya şirket cıkması arac alınırmı yanı acıkcası

otokoc ve birmottan maxium 40bin km de olacak sekılde arac alınırmı?

Valla 2. Elde dönen dalavereleri gördükten sonra kurumsal bir firmadan araç almak avantaj bile olabilir. İnsanın içine çok sinmiyor ama şu da var araçlar garantili olacak bişey olursa garanti var. 2.si km garanti, servis bakımlı araçlar. Kazasız olsun , km 20 civarı olsun bence olabilir. Keşke sahibinden direk temiz km orjinal bulsaniz ama dedigim gibi piyasa üç kağıt kayniyor. Ben focusu kredi karti avantajı nedeniyle birmottan almıştım , 2008 km orjinal servis bakımlı arabaydi daha ne olsun , hiç bir sıkıntı yaşamadım . Faize borca girmeden araba sahibi oldum.
    Hocam direk sahibinden temiz güvenilir 2. El bulursan daha iyi ama bu alternatif de aklında olsun özellikle nakit sıkıntısı varsa.

• EYVALLAH USTAM SAĞOLASIN SAYENDE ARTIK PUNTU ALMAYA KARAR VERDIM...

2YIL SERVIS GARANTİSİ VERSİN 30 40 BİN KM GECMESIN HASARISZ BI ARAC BULDUMMU OLAY TAMAMDIR..

BİDE SUNU BELIRTEYIM 30 BİN PEŞİN OLUCAK TAKSİT YADA KREDI DEGIL.BUNUNDA GETIRISI OLACAGINA INANIYORUM
  • Piyasa çakal kaynıyorken 30000 lira ikinci ele verilmez. O paraya seat ibiza alınır 0 km, paşa paşa binilir.
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    USTA BI YORUM YAPTIN OZAMAN SANADA BIR SORUM VAR

DEDIGINI YAPTIM SAYALIM

Seat Ibiza 1.4 Referance ALDIM 0 30,000 FİYATI BELKI INDIRIM YAPAMASAM BILE 30 PESINE BAZI DONANIMLAR EKLETE BILIRIM...

ASLINDA KAFAMA UYAN BIR SEY CUNKU 2 BİN LİRA MASRAF YAPIP SAYET TUKETIMI COK ISE LPG TAKTIRTA BILIRIM

BUNA NE DERSIN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunhan28

USTA BI YORUM YAPTIN OZAMAN SANADA BIR SORUM VAR

DEDIGINI YAPTIM SAYALIM

Seat Ibiza 1.4 Referance ALDIM 0 30,000 FİYATI BELKI INDIRIM YAPAMASAM BILE 30 PESINE BAZI DONANIMLAR EKLETE BILIRIM...

ASLINDA KAFAMA UYAN BIR SEY CUNKU 2 BİN LİRA MASRAF YAPIP SAYET TUKETIMI COK ISE LPG TAKTIRTA BILIRIM

BUNA NE DERSIN?

Tüketimi aşırı fazla olmaz, araç zaten LPG uyumlu sıkıntı çıkmaz. 30000 liraya indirim pek yapamazlar ama sıkı pazarlıkla donanım ekletebilirsiniz tabii ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.