Bildirim
2.El 600D Canon mu Sıfır 1100d yada 1200d CANON mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
600D daha mantıklı bence.Ama illaki sıfır derseniz 1200D 18-55 dc alın. -
hocam iyide..kullanılmış urun ya hani..dolmuş olmasın shutter falan bı sene sora besyuzdaha vermeyelm ıkıncıel urun ıcın? -
quote:
Orijinalden alıntı: ylmzzz
hocam iyide..kullanılmış urun ya hani..dolmuş olmasın shutter falan bı sene sora besyuzdaha vermeyelm ıkıncıel urun ıcın?
hocam tavsiyem kesinlikle IS lensli bir makine al , titreşim cidden fotoğrafları mahvediyor -
usta şöyle bi makina da karar kıldım yorumların bana ışık tutacak emin ol?
http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=3946 -
kardeş bende daha temizi var 4 aylık cihaz 1.500 tane anca foto çektim kutulu garantili 1.000 tl istiyorum 0507 130 2155 canon 1100d öneririm nakite ihtiyacım var diye bu fiyata veriyorum bende . -
quote:
Orijinalden alıntı: mert_polatkan
kardeş bende daha temizi var 4 aylık cihaz 1.500 tane anca foto çektim kutulu garantili 1.000 tl istiyorum 0507 130 2155 canon 1100d öneririm nakite ihtiyacım var diye bu fiyata veriyorum bende .
Insanlari kazikalamaya calismak ayip değil mi yok nakite ihtiyaci varmista yok cart curt 1100d nin sifiri indirimleri biraz takip etsen 900 liraya aliniyor sen kullanilmis urune 1000 lira diyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ben de aynı kararsızlıkta kaldım. Ayrıca 1100D sıfırı n11 kampanyasıyla 750 lira.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X