Şimdi Ara

2.el araba alacağım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum üyeleri kardeşlerim. Ben araba almayı planlıyorum fakat üzerime alma işlemleri hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim + maliyetinide çok bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

• Çok bir işlemi yok notere gidip belge doldurup imzalayıp alıyorsun.
  • noter ücreti 2013 yılı için 100 tl civarında.
    plaka değişecekse basım maliyetiyle 100 tl daha

noterden çıktıktan sonra sigorta yaptırmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 31 Aralık 2013; 16:38:05 >
  • Yani bütün işlemler noterde yapılıyor dimi başka bir yere gidilmiyor ?
  • oquz61ts O kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_72401857/tm.htm
  • 01ada01 0 kullanıcısına yanıt
    mrb araç konusunda tecrübei degilsiniz öncelikle alıcagınız aracı yetkili servisinde ekspetiz yaptırın aracın pllakasını bana özelden ulaşırsanız aracın sigortadan kaza geçmişine bakalım pert kaydına bakalım yetkili servis ve sigorta kayıtları olumlu çıkarsa aracı alırsınız hiç acele etmeyim araç almak için içinize sinecek size sıkıntı yaratmıycak bir araç için çok dikkatli davranmak gerekiyor maalesef ülkemizde 2 el araçlarda çok üçkagıt dönüyor
  • muhaberat80 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oquz61ts O kullanıcısına yanıt
    çevrenden bilen anlayan birinden yardım iste bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhaberat80

mrb araç konusunda tecrübei degilsiniz öncelikle alıcagınız aracı yetkili servisinde ekspetiz yaptırın aracın pllakasını bana özelden ulaşırsanız aracın sigortadan kaza geçmişine bakalım pert kaydına bakalım yetkili servis ve sigorta kayıtları olumlu çıkarsa aracı alırsınız hiç acele etmeyim araç almak için içinize sinecek size sıkıntı yaratmıycak bir araç için çok dikkatli davranmak gerekiyor maalesef ülkemizde 2 el araçlarda çok üçkagıt dönüyor

Teşekkür ediyorum ama zaten mart nisan gibi almayı planlıyorum kredi çekip çünkü şuan okulum bitecek nasipse bitikten sonra işe başlıyacağım o yüzden sorim dedim ne gibi işlemlerden geçiyor araba konusunda %70 bilgim var ama dediğiniz gibi üçkağıt çok bu ülkede özellikle 2.el piyasasında sadece bu arabaya karar verdi alıyoruz sadece noterde mi yapılıyor bütün işlemler ruhsat üzerine alma vs. bilmek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.