Şimdi Ara

2. El Arabaya Yeni Plaka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yoksa araç eski model de olsa yurt dışı gibi bir durumumu olması gerekir?

Teşekkürler.

• böyle bişey olsa keşke ama bildiğim kadarıyla 34 plakalı bi aracı alıyorsan ve tekrar 34 plaka fakat değişik bi plaka alamazsın sadece il değişikliğinde alabilirsin.
  • İkamet adresinize göre plaka çıkartılacak şube de farklı olacaktır. Bağlı olduğu Trafik Şubesi değişiyorsa plaka da değişir.
  • benim bildiğim kadarıyla ikinci el aracı tescil ettirirken plakayı değiştirebiliyorsunuz, sadece devir masrafı yeni plakadan dolayı artıyor o kadar. Daha önce bizim aldığımız ikinci el araçlarda bunu yaptırdık. Aynı trafik şubesine kaydedilirken yeni plaka istedik ve aldık...
  • teşekkürler,

bende araştırıyorum,cevap hep aynı oldu,yeni plaka alabilirsin fakat hem ücret hemde süre açısından uğraşırsın dediler.

bakalım önce bir araba yı alalım araba içimize sinerse kesin plaka işini yapmam lazım :)
  • bende şunu sormak istiyorum;Aracı istanbuldan alıcam inş.ve istanbul plaka olmasını istiyorum.ama aracı anadoluda kullanacağım.Diyelimki LPG taktırdım yada ruhsatın muayene yeri dolmuş yeni ruhsat almak zorundayım o zaman İstanbulda bağlı bulunduğu trafik tescil bürosunamı gideceğim yoksa istediğim herhangi bir yerde ruhsatı değiştirebilirmiyim?
  • bi tanıdık eski bmw sini satıp sıfır 520 almış ve eski aracındaki plakayı yeni aracına taktırmıştı.plakada bakan plakası gibiydi:34 x 0001
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 34 plakalı bir aracı değiştirerek başka bir 34 plaka yapmak istiyorsanız.il dışı nakilyaptırıp tekrar 34 getirrirsiniz getirincede hangi plakayı istiyorsanız hangi şubeye aitse sorun olmaması babında o ilçe adresli vekalet verin.
  • teşekkürler.

uğraşıcaz biraz ama deyecek

başka semtlerde o plaka varsa ikametgah işi biraz sakat gibi gözüküyor.. artık bakıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka_gfb -- 16 Haziran 2006; 9:48:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin_17

bende şunu sormak istiyorum;Aracı istanbuldan alıcam inş.ve istanbul plaka olmasını istiyorum.ama aracı anadoluda kullanacağım.Diyelimki LPG taktırdım yada ruhsatın muayene yeri dolmuş yeni ruhsat almak zorundayım o zaman İstanbulda bağlı bulunduğu trafik tescil bürosunamı gideceğim yoksa istediğim herhangi bir yerde ruhsatı değiştirebilirmiyim?

MUAYENE YERİ DOLMUŞSA SADECE KAYITLI OLDUĞU TRAFİK TESCİL BÜROSUNDAN ALINABİLİR
  • aracın muayene yeri dolmuş ise diğer başka bir ilden ruhsatı alabilirsin çıkarabilirsin doğru olan budur..eğer lpg ise bağlı olduğu şubeden yapabilirsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: crayz014

quote:

Orjinalden alıntı: gezgin_17

bende şunu sormak istiyorum;Aracı istanbuldan alıcam inş.ve istanbul plaka olmasını istiyorum.ama aracı anadoluda kullanacağım.Diyelimki LPG taktırdım yada ruhsatın muayene yeri dolmuş yeni ruhsat almak zorundayım o zaman İstanbulda bağlı bulunduğu trafik tescil bürosunamı gideceğim yoksa istediğim herhangi bir yerde ruhsatı değiştirebilirmiyim?

MUAYENE YERİ DOLMUŞSA SADECE KAYITLI OLDUĞU TRAFİK TESCİL BÜROSUNDAN ALINABİLİR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.