Bildirim
2. El Arabaya Yeni Plaka ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
böyle bişey olsa keşke ama bildiğim kadarıyla 34 plakalı bi aracı alıyorsan ve tekrar 34 plaka fakat değişik bi plaka alamazsın sadece il değişikliğinde alabilirsin. -
İkamet adresinize göre plaka çıkartılacak şube de farklı olacaktır. Bağlı olduğu Trafik Şubesi değişiyorsa plaka da değişir. -
benim bildiğim kadarıyla ikinci el aracı tescil ettirirken plakayı değiştirebiliyorsunuz, sadece devir masrafı yeni plakadan dolayı artıyor o kadar. Daha önce bizim aldığımız ikinci el araçlarda bunu yaptırdık. Aynı trafik şubesine kaydedilirken yeni plaka istedik ve aldık... -
teşekkürler,
bende araştırıyorum,cevap hep aynı oldu,yeni plaka alabilirsin fakat hem ücret hemde süre açısından uğraşırsın dediler.
bakalım önce bir araba yı alalım araba içimize sinerse kesin plaka işini yapmam lazım :) -
bende şunu sormak istiyorum;Aracı istanbuldan alıcam inş.ve istanbul plaka olmasını istiyorum.ama aracı anadoluda kullanacağım.Diyelimki LPG taktırdım yada ruhsatın muayene yeri dolmuş yeni ruhsat almak zorundayım o zaman İstanbulda bağlı bulunduğu trafik tescil bürosunamı gideceğim yoksa istediğim herhangi bir yerde ruhsatı değiştirebilirmiyim? -
bi tanıdık eski bmw sini satıp sıfır 520 almış ve eski aracındaki plakayı yeni aracına taktırmıştı.plakada bakan plakası gibiydi:34 x 0001 -
34 plakalı bir aracı değiştirerek başka bir 34 plaka yapmak istiyorsanız.il dışı nakilyaptırıp tekrar 34 getirrirsiniz getirincede hangi plakayı istiyorsanız hangi şubeye aitse sorun olmaması babında o ilçe adresli vekalet verin. -
teşekkürler.
uğraşıcaz biraz ama deyecek
başka semtlerde o plaka varsa ikametgah işi biraz sakat gibi gözüküyor.. artık bakıcaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anelka_gfb -- 16 Haziran 2006; 9:48:24 > -
quote:
Orjinalden alıntı: gezgin_17
bende şunu sormak istiyorum;Aracı istanbuldan alıcam inş.ve istanbul plaka olmasını istiyorum.ama aracı anadoluda kullanacağım.Diyelimki LPG taktırdım yada ruhsatın muayene yeri dolmuş yeni ruhsat almak zorundayım o zaman İstanbulda bağlı bulunduğu trafik tescil bürosunamı gideceğim yoksa istediğim herhangi bir yerde ruhsatı değiştirebilirmiyim?
MUAYENE YERİ DOLMUŞSA SADECE KAYITLI OLDUĞU TRAFİK TESCİL BÜROSUNDAN ALINABİLİR -
aracın muayene yeri dolmuş ise diğer başka bir ilden ruhsatı alabilirsin çıkarabilirsin doğru olan budur..eğer lpg ise bağlı olduğu şubeden yapabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: crayz014
quote:
Orjinalden alıntı: gezgin_17
bende şunu sormak istiyorum;Aracı istanbuldan alıcam inş.ve istanbul plaka olmasını istiyorum.ama aracı anadoluda kullanacağım.Diyelimki LPG taktırdım yada ruhsatın muayene yeri dolmuş yeni ruhsat almak zorundayım o zaman İstanbulda bağlı bulunduğu trafik tescil bürosunamı gideceğim yoksa istediğim herhangi bir yerde ruhsatı değiştirebilirmiyim?
MUAYENE YERİ DOLMUŞSA SADECE KAYITLI OLDUĞU TRAFİK TESCİL BÜROSUNDAN ALINABİLİR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X