Şimdi Ara

2. el araç alacağım öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Detaylı bilgim yok o araçlar hakkında sanayide gördüğüm ve incelediğim mekanikleri ve yaygın sorunları hakkında bilgim var sadece, youtube'da video vardır elbet bu dediğin şeylerle ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirimm

• tutku59 T kullanıcısına yanıt
    O paketlerde hb sedan arasında fark yok, ikisi de aynı kalitede. Hatta iç hacimleri de neredeyse aynı, tek fark sedanın bagajı hb oranla çok geniş. Bagaj önemliyse sedan mantıklı olacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-sahibinden-2013-cikisli-yeni-tip-plusklima-plusbasamak-pluseco-plusfull-dolu-971892271/detay
    Benimde rengi içi vs beğendiğim araç, eco olması da avantaj az yakar, bagajı da iyi alına bilir bence

• Arkadaş Merhabalar. Size benim çok mantıklı gördüğüm bir tavsiyem olacak yorumlarınızı bekliyorum soruların hepsine cevap verecem.
    Honda cicic 1.5 elagance turbo 2020 20000 km de aracımı satıp 2021 5000 km Citroën Jumpy Spacetourer aldım. Önceleri çekincelerim vardı araç büyük diye 1 ayda araba gözüme ve kullanım alışkanlıklarıma göre C sınıfı Suv kadar büyük geliyor. Neden mantıklı
    1) Araç 180 bg 400 tork ve OTOMOBİL ruhsatlı böyle motorlu binek araçlar 1 milyon dan başlıyor.
    2) Aracın vergisi 6 aylık 629 tl yani en düşük otomobil Mtv sinden daha düşük.
    3) Aracın donanımı 500 bin tl ye satılan otomobillerden iyi diyebilirim Adaptif Hız sabitleme Şerit takip Anahtarsız giriş çalıştırma Zenon akıllı far elller serbes açılan sürgülü kapı vs. Soran olursa ayrıntılı paylaşırım konuşuruz.
    4) Honda ile kıyaslayarak gidiyorum Honda bakım aralığı 10 bin km Bu araçların 20 bin km buda senede 2000 tl tasarruf demek az değil bence...
    5) Araçta 8 ileri eat tork konvektörlü tam otomatik f1 vites var. Bu başka bir başlık konusu ama bana göre sağlamlık ve hız dengesi bakımından piyasanın en iyisi.
    6) Araçlar yüzde 15 vergi ile geliyor ki 1 araba devlete 1 araba kendime durumu olmuyor. Yani bu araçların geliş fiyatları Passat tan ve C suvlardan çok daha fazla. Almanya fiyatlarına bakın 5008 den daha pahalı...
    7) İşletim maliyetleri Clio dan bile daha masrafsız Hem Mtv hem Bakım. Bunun yanında konforunu bence bir deneyip bakmalısınız gerçekten çok iyi... Artı koy çadırını bisikletini Akdeniz Karadeniz nereye isterseniz.
    Lafı uzattık konunun özeti Arkadaşlar böyle araçlar var gözünüzü seveyim Palo ya 350 bin verip almayın napıyorsunuz.
    Opel Zafira Citroën spacetourer Peugeot EKSPERT traveler aynı araçlar bu arada istediğinizi tercih edebilirsiniz hiç bir farkları yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• SıkıntıdanPatlamısMısır kullanıcısına yanıt

Araç full dolu yazmış ama ne alışımlı jant, ne sis farı, ne de arka camlar otomatik.

Maşallah herkesin arabası full paket, boş paket araçlar kimde acaba?

• Dacia modeller arka camlar otomatik değil diye biliyorum , takıldığınız yer orası ise + olarakta eco yakıt sistemi var double ekran var , park sensörü var , krom kaplamalar var ve basamaklar da ekstra olarak yapılıyor artık , nerden baktığına bağlı :) biraz araştırırsanız boş paketleri de bulabilirsiniz :)

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

hatcback'den Suv'a geçmiş birisi olarak kıvraklık ve kolay parkta hatchback. öte yandan güven vermesi ve geniş bagajda tabi ki suv ve sedan derim. yakıtlar ise motor hacmine göre değil kiloya göre değişiyor. 1.4 benzinli atmosferik eski arabam ile 1.6 benzinli atmosferik şimdiki arabam 0.5 lite oynamayla aynı değeri yakıyor.

ben kampa giden, arabada yatan ve uzun yol yaptığım zaman en az 10 saatlik yola giden bir adamım. bu doğrultuda suv benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılarken hatcback kısıtlı seviyede karşılıyordu. siz de bu noktada ihtiyacınız nedir onun cevabını verin bence öncelikle.

• Dr.GU kullanıcısına yanıt

aa güzel megane daki gibi değil o zaman teşekkür ederim yorum için

• SıkıntıdanPatlamısMısır kullanıcısına yanıt

ikinci el aracımız 2010 1.5dci duster zaten stepway almak kötü olacaktır bu fiyatlara satıp 200 210 a tamamlamayı planlıyoruz

• OzKaraOz O kullanıcısına yanıt

çok mantıklı fakat aracı tek max 2 kişi kullanıyorum ileriki yaşlarda çok mantıklı fakat şuan için değil gibi biraz prestij devreye giriyor. yoksa favori aracım 308 dir

• şuan geçici 1.0 tce duster kullanıyorum okula gidip geliyorum birde sık sık memlekete git gel yaparım 1200 km ama duster uzun yolda yoruyor biraz daha önce hb sedan uzun süre kullanımım olmadı o yüzden fikir sahibi olamadım

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

telefonda; abi araba gırtlak dolu.

yanına gidince;

2. el araç alacağım öneri

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.